Blandade tankar om trekanter

På sistone har jag tänkt mycket på trekanter. Trekanter är ju på sätt och vis den där fantasin som alla har. Jag undrar ibland varför vi värderar trekanter så högt, men jag gissar att det är en sån där lite tabubelagd smått exotisk sak som vi lärt oss från porrfilmer.

Jag gillar trekanter. Jag har inte haft många, men jag hoppas på fler. Jag gillar dem för att i min erfarenhet blir det rätt avslappnat när man är tre. Det känns inte lika hetsigt, lika stressigt. Man kan ta det lugnt och delta när man vill.

När jag tänker på hur ”vanliga” människor har trekant undrar jag hur många som försöker emulera trekanterna man ser i porrfilmer. Jag tycker sällan de trekanterna verkar speciellt sensuella, det känns mer som att se på ett urverk där alla kuggar och hjul ingår i nåt slags invecklad dans. Kuken ska in här, samtidigt ska det sugas här, sen vid nån osynlig gräns så skiftar platserna och hela konstellationen ändras. Allting gungar på i en rytmisk dans av stötar, grymtningar och ejakuleringar.

I sommar ska jag träffa Mollie, och vi har pratat om att ha en trekant med en annan av hennes killar. Jag tycker enormt mycket om tanken, och jag har funderat på varför jag gillar den. Den tydligaste orsaken är att jag verkligen älskar att se henne njuta, och jag vet hur lätt hon har för att njuta, samt att jag vill se henne få massor med njutning och uppmärksamhet. Jag är nyfiken på att se de två tillsammans, då delta i deras njutning. Nyfiken på att bjuda in honom i min och Mollies njutning. Jag vill tro att trekanter där de inblandade människorna har en känslomässig relation också är lite annorlunda än trekanterna som baseras på sex. Men jag erkänner, det kan helt enkelt vara så att jag bara ha en idealiserad syn på sånt här.

Hon berättade att han skämtsamt sagt att vi måste göra ”eiffeltornet”. Jag blev förvirrad och frågade vad det var för nåt. Hon skrattade och sa att det var när en av oss knullar henne bakifrån, hon suger den andra, och han och jag gör high-five ovanför hennes rygg. Jag skrattade rejält åt detta, det var en av de mest bisarrt komiska saker inom sex som jag nånsin hört. Vem kommer på såna här saker egentligen?

Våra samtal kretsar mycket kring det här, när ämnet är sex. Ämnet är inte alltid sex, för det mesta är det vardagssaker som jobb och vänner och liknande, men när vi pratar sex så blir det lätt om trekanter. Nån kväll här skulle jag vilja ha henne för mig själv i telefonen och få hetsa upp henne med olika visioner. Jag vet att hon längtar, och jag vet att jag längtar.

Jag skulle vilja ha trekant med Mollie och en till kvinna. Jag är ganska säker på att Mollie vill ha mer kvinnlighet i sin säng, och jag vill se henne med en annan kvinna. Finns det nån tjej som är intresserad? 😉

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Blandade tankar om trekanter

 1. Cookie

  Jag har alltid haft en tanke att det kan vara skoj med trekanter om det är personer som man inte är kär i, utan mer speciella vänner man bara tycker om…Tror det kan bli ruskigt problematiskt om känslor av det mer seriösa slaget är inblandade. Eller kanske inte?

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jag tror som med det mesta vad gäller sex, att det funkar bäst om det är människor man har en relation med. Sex för bara sexets skull är för mig ett väldigt främmande koncept, och jag tror att även om man börjar som rent sexuell relation kommer det oundvikligt att utvecklas – det ligger i människors natur, helt enkelt.

   För min egen del är känslor inget ”problem” och jag tycker det är trist att man ska se känslor som ett problem. Men det är nånting som den monogama världen odlar väldigt hårt, man måste vara försiktig med känslor, man ska vara rädd för dem, orolig för vem som får dem och vem som man får dem för.

   Jag trivs mycket bra på att ha en trekant (eller flerkant) med människor som alla ingår i en polyamorös stjärna eller kedja. Trivs ytterst bra med den. Precis som jag trivs bra med tanken på en trekant med goda vänner.

   Svara
 2. Nathalie

  haha jag lärde mig också så sent som igår vad eiffeltornet var! jag ska ha min första mfm trekant on tvp veckor och jag är nervös!! Jag kan inte förstå hu du kan kalla trekanter mer avslappnade, jag är redan orolig att det kommer att bli pinsamt, avtändande etc.

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Innan trodde jag detsamma. Men det blev tvärtom, det blev lugnt och sensuellt. Givetvis beror detta dock på deltagarna, men jag är inte nån hetsig kille sexuellt. Tvärtom är jag rätt tillbakalutad, och i en trekant gillar jag att se på lika mycket som jag gillar att delta.

   Men såklart beror det helt på personerna som har sex! 🙂

   Svara

Skriv en kommentar!