Amatörbilder: Elin, 51

Jag fick ett mail med tre bilder från Elin. Hon är 51 år gammal (med en ca 25-årig själ) och skriver att hon vill dra sitt strå till stacken med oretuscherade och ocensurerade bilder. Som hon skriver, komplett med ”bristningar, fläsk, åderbråck, kejsarsnittsärr”.

Givetvis publicerar jag dessa bilder som bidrar till att vidga det annars snäva spektrumet för kroppar vi upplever. Som alltid säger jag att kan ni inte säga nåt snällt är det lika bra att inte säga nånting alls 😉

Läs även dessa inlägg:

13 tankar kring ”Amatörbilder: Elin, 51

 1. Elinor

  Wow! Fantastisk kvinna och fantastisk fotograf, inget amatörmässigt över det här måste jag säga.

  Svara
 2. Cookie

  En underbar modig kvinna, vi behöver sannerligen motvikter till de fasansfulla, retuscherade bilder av sönderopererade Hollywood-wannabees i 23-årsåldern (typ den där Heidi nåt..) Det är så här vi ”vanliga” kvinnor ser ut!

  Svara
 3. Missne

  Vad härligt att se även åldersspektrat och inte bara viktspektrat!

  Jag tyckte också väskbilden var fantastiskt söt – modigt av Elin att dela med sig!

  Svara
 4. Pingback: Amatörbild: Elins rumpa « Klumpesnusk & Sheila

Skriv en kommentar!