Våren blåser liv i allting igen

Våren är här. Nu finns det inget tvivel längre. Det är varmare om dagarna, solen skiner, och kvällarna har blivit mycket, mycket kortare.

Den här våren möts med kärlek. Min kärlek till Mollie just nu, och framöver, men förhoppningsvis mer kärlek och närhet under våren och resten av sommaren. Smider planer för framtiden och trivs överhuvudtaget väldigt bra med mitt liv just nu. Om tio dagar kommer Mollie hit. Vi ser grymt mycket fram emot det, längtar efter den första kramen, första kyssen och givetvis också efter massor med härligt sex.

Idag har jag hjälpt Linda med en recension, en spännande och fascinerande sådan som kommer att publiceras till veckan. Jag har även uppdaterat fitt-galleriet med en till vacker bild. Sånt gör mig glad! Åtta kvinnor har vågat skicka in bilder på sina könsorgan, och både jag och Linda hoppas det kommer fler! Vill du helt anonymt visa upp ditt sköte så skicka en bild till mig. Alla tas emot.

I övrigt har jag inte så mycket att tillägga utan tänker ägna helgen åt att ta det lugnt. Kram på er, alla ni fina läsare!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!