Recension: Pussy Pump

Linda ville recensera en fittpump, och alltid lika suveräna Intimera skickade en Pussy Pump åt henne att testa. Tillsammans placerade vi oss i min soffa för några dagar sen för att prova denna udda manick.

Syftet med pumpen är enligt Intimeras produktsida följande:

”Pumpen ökar blodcirkulationen vilket ökar din känsel i blygdläppar och klitoris.”

Efter lite fnissande åt utformningen samt den enormt vulgära förpackningen med bilder föreställande vad man kan åstadkomma satte sig Linda till rätta och vi började pumpa.

I början hände väldigt lite, men efter att i omgångar låtit pumpen sitta fast och suga kunde man se ett tydligt resultat.

Resultatet bestod av att så väl yttre såväl som inre blygdläppar svullnade upp betydligt. För att få resultat krävs det att man låter fittan sakta vänja sig vid trycket. Det gjorde rätt ont i början men allt eftersom blodtillförseln till blygdläpparna ökade så minskade också smärtan. Slutresultatet blev att hela sugkoppen fylldes av en mycket svullen fitta.

före/efter

Jämför gärna före och efter-bilderna här ovan. Före till vänster, efter till höger.

Meningen med pumpen är som sagt enligt reklamen att det ska öka känsligheten, vi är dock lite skeptiska till detta. Linda kände inte av någon större känselförändring men detta är säkert väldigt individuellt som med det mesta som rör våra kroppar. Man bör gärna använda nåt slags olja t.ex. barnolja för att minska friktionen där sugkoppen möter huden, samt att det säkert blir en trevligare och lenare upplevelse efter man har pumpat fittan.

Pumpen kommer i en väldigt vulgär och ful samt billig pappkartong. Det finns inget som helst tvivel om vad som finns därinne. Själv pumpen känns förvånansvärt rejäl och påkostad och kommer mest troligt att ge lång och trogen tjänst. Den känns inte svag eller skör, och passformen är generellt god. Dock är det ju individuellt, och det är svårt att säga generellt att den kommer att passa bra på alla. Det finns även en ventil som reglerar trycket så att man snabbt och smidigt kan minska trycket om man råkar pumpa upp den aningen för hårt, eller när man vill lossa sugkoppen.

Priset för pumpen är 229 kronor, och vi anser att den är värd det. Om du är ute efter att pumpa upp din fitta så är den ett bra val, men vi är inte helt övertygade om att det ökar din känslighet. Dock ger det en fascinerande visuell effekt om inte annat, och kanske nåt att överraska din älskare med. Om inte annat så är humorvärdet väldigt högt.

Avslutningsvis vill vi också påpeka att det tar ganska länge för svullnaden att lägga sig (räkna med flera timmar) samt att ordet ”fittpump” är väldigt fult. Vet nån nåt bättre ord?

Plus:
+ Känns rejäl i konstruktionen
+ Lättanvänd
+ Spännande resultat

Minus:
– Kanske inte ökar känsligheten
– Vansinnigt vulgär förpackning

färgkukfärgkukfärgkukgråkukgråkuk

Vid beställning från Intimera, kom ihåg att ange rabattkoden ”Klumpesnusk” och få 10% rabatt på din order!

Bilder:

Läs även dessa inlägg:

10 tankar kring ”Recension: Pussy Pump

 1. Sexperiment

  Måste med handen på hjärtat erkänna att det verkligen är vackrare med en naturlig vagina än en man pumpat upp 🙂 En del säger dock att de blir känsligare av det, vilket ju är kanon för dem 🙂

  Svara
 2. Linda

  Roligt att mina blygdläppar på den pumpade bilen är nästan lika stora och att klitorisen nästan helt har försvunnit…

  Svara
 3. MissY

  Tycker det är fantastiskt att ni recenserar produkter, och ger en riktigt bra och ärlig recension till och med. Och ett stort plus för bilderna som alltid finns med, tycker det är väldigt modigt! Och ett stooort tack, klickade hem ”djävulens tunga” härom dagen efter att ha läst recensionen om och om igen och funderat.. Men vart väldigt nöjd med den
  🙂 och att jag dessutom fick 10% rabatt var bara ett plus 😉 och där ska tillverkaren oxå ha en eloge för den fina och icke vulgära förpackningen den kom hem i. Tack!

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Glad att du tycker om det! Vi ser recensionerna som konsumentinformation, och sån är det enormt tunt med om just sexleksaker. En stor del av många sexleksaker har tveksam kvalité i förhållande till pris, och vi vill ge så objektiv information om det vi recenserar som möjligt.

   Det är sponsrade recensioner, vi får de här sakerna gratis i utbyte mot lite reklam och så, men vi ser det ändå som viktigt att inte vara oetiska och försöka sälja saker som vi ändå vet är skräp. I det långa loppet tjänar alla på sån här information – företagen såväl som kunderna.

   Glad att du gillade din tunga, jag har hittils inte hört om någon som varit missnöjd med den.

   Svara
 4. Nikki

  Så du fick ingen förhöjd känsla alls efter att använt pumpen? Smekte du dig eller vad gjorde du efter pumpandet? Tycker att om man är både kåt och pumpad borde man bli otroligt känslig…

  Svara
 5. Bärpillaren

  Kan man få lite utförligare instruktioner kring hur länge den behövde sitta på? Har kämpat som ett djur för att få de resultat ni har på bilderna, men jag ser ingen skillnad… 🙂

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Nyckeln till att få pumpen att funka är att se till att den sitter rätt. Det måste vara tätt mellan pumpen och fittan. Då är det bara att pumpa. Knepet är att börja mjukt, pumpa upp så mycket man klarar. Sen släpper man på trycket och börjar om igen. Om jag minns rätt gjorde vi det en 4-5 gånger och sen fick man det svullna resultatet.

   Lycka till!

   Svara

Skriv en kommentar!