Recension: Pink Suede Deluxe Whip

Jag fick två paket från Intimera igår. Med stor entusiasm öppnade jag båda paketen och skuttade runt i en liten ”segerdans” av glädje. Det ena innehöll en ny rabbit-liknande stav som jag suktat efter länge, vilken kommer recenseras inom en mycket snar framtid. Det andra innehöll en ny piska, en Fetish fantasy – Pink Suede Deluxe Whip, och kinky som jag är kunde jag inte hålla mig från att slita upp den och känna på den direkt.

Men.. Till min stora besvikelse kändes den oerhört mesig.
Jag hade läst att den var i mocka och egentligen kunde jag dra mina slutsatser utifrån det, vilket jag kunde göra nu i efterhand istället. Den kändes slapp men jag tänkte att den kanske kunde ”snärta” till lite härligt iallafall. Så jag bad sambon att ge mig en omgång utanpå byxorna, bara som en förhandskänsla.
Han piskar till, jag känner INGENTING och han utbrister: ”Den släpper färg!”

Jag tar en titt i spegeln och mycket riktigt har jag ett antal rosa ränder på mina fina svarta byxor!
För att jag själv ska få se ställer han upp sig i hallen och jag ger även honom ett rapp. Det dammar till utav tusan och den lämnar efter sig några rosa ränder på hans jeans.
Visst, man vill att piskor ska lämna efter sig rosa, röda och andra regnbågsfärgade ränder. Men det gäller ju när man piskar på bara skjärten. Den här dammade och släppte direkt!
Den slutade inte heller att damma och efter inte ens 24 timmar i min ägo får den hänga som prydnad för att den håller på att gå sönder rent av. Vilket visserligen är trevligt, en fin prydnad, för den är trots allt rosa och jag är svag för rosa som ni vet. Men det hade varit ännu trevligare om jag faktiskt kunnat använda den och skapa annat än dammiga, rosa ränder på min sambos sexiga bakdel!

Det finns en del andra produkter i samma serie, några av dem är rosa och hade denna piskan varit bättre hade jag beställt även dem, men nu har jag ångrat mig.
I samma serie finns alltså (förutom piskan) dessa produkter i rosa:

Vilka också är jättefina, och jag kan inte säga något om dem, men om man vill ha en fin ”vaniljpiska” att hänga på väggen med tillhörande gagball osv så ville jag visa att det finns fler fina och matchande ting att finna! Kanske de håller bättre? Men då denna piskan dammar färg, vad gör då inte paddeln?!

Plus:
+ Den är fin och känns bekväm att hålla i då även handtaget är klätt i samma mockatyg.

Minus:
– Den släpper färg och dammar något kopiöst.
– Den håller inte för några hårdare lekar, som man tycker en piska borde.

Jag ger den dock en halv av fem, och varför den fick en halv är för att jag tycker den var så fin och jag kan godta att den verkar mesig just för att jag haft förmånen att hålla i ”riktiga” grejer. Att den därför inte funkar, för att jag satt ribban lite för högt för de mindre tåliga som ofta finns på leksaks-sidor.

Beställer den gör du hos Intimera (449 kr) och glöm inte att ange ”klumpesnusk” som rabattkod, så får du 10% rabatt på din order!

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Recension: Pink Suede Deluxe Whip

  1. Peaches

    Vilken besvikelse! Jag har faktiskt själv tittat på just dom rosa prylarna från Fetish Fantasy och dreglat lite över hur tjusiga dom är. Men hm, betyder det här då att man inte kan lita på några prylar alls i mocka från ovannämnda tillverkare? Eller att alla deras piskor är ”mesiga”? Fast å andra sidan så känns Fetish Fantasy ändå lite väl beginners för mig. Nåväl.

    Svara
  2. Pingback: Recension: Fetish Fantasy – Koppel & halsband « Klumpesnusk & Sheila

Skriv en kommentar!