Presenterar ”Mollie”

Hon har valt sig ett kodnamn, och det kodnamnet är Mollie. Hon vet ju vem jag är och vet att jag bloggar, därför var det ju i praktiken oundvikligt att hon skulle bli tvungen att välja ett kodnamn eftersom jag ju skulle nämna henne i min blogg 🙂

Mollie är kvinnan som skickade det underbara sms’et för inte så jättelänge sen. Det är hon som på relativt kort tid tagit en plats inuti mitt hjärta och med ett leende på sina läppar installerat sig och sina tillhörigheter där för all framtid.

Jag lärde känna henne via den här bloggen. Det är skönt, för då dyker aldrig frågorna upp när jag berättar om min ”alternativa identitet” och inte heller blir det gnissel och förvirring pga min livsstil. Mollie är nämligen själv också en polyamorös relationsanarkist, och precis som mig tycker hon att den etiketten egentligen är väldigt onödig men i brist på bättre och som förklaring för andra väljer hon motvilligt att kalla sig för det. Vi är helt öppna och uppmuntrar varandra i att vara så lyckliga det går – även med andra människor. Det är skönt att inte ha nån svartsjuka, tvärtom är jag glad att hon träffar andra, och hon är glad att jag gör detsamma.

Mollie är en vacker kvinna. Hon tilltalar mig fysiskt på så många sätt. Hon är mulllig, som ni ser på bilderna jag (med tillstånd) publicerat nedan. Hon lovar mig att hennes bröst är mjuka och hennes bröstvårtor är känsliga, något som jag ser fram emot att utforska med händer och mun. Jag längtar efter henne. Längtar efter att ligga naken bredvid henne och smeka henne. Längtar efter att knulla henne, ha det skönt tillsammans, se henne njuta och njuta tillsammans med henne.

För ja, vi har inte träffats på riktigt än. Det här landet är ju avlångt och det ställer till det när man börjar älska någon via internet. Men hon kommer snart hit. Bilderna är såna som hon skickat via MMS till mig, men hon är beredd på att bli fotograferad när hon kommer hit, för jag vill kunna visa henne här. Publicera lite amatörbilder på min tjej.

Hon är väldigt fin fysiskt, och jag längtar efter att utforska de kurvorna.

Men ännu viktigare för mig är att hon har en lika vacker personlighet. Hon har en underbart snäll, omtänksam, rolig och fantastiskt charmig personlighet. Hon har en lite vrickad humor, och ibland hänger jag inte riktigt med i hennes snabba tankegångar men det gör bara att jag tycker om henne lite till. Hon är fruktansvärt intelligent, och jag ser fram emot långa sköna samtal efter gos och sex. Ni vet, den där sorten då man bara pratar om allt mellan himmel och jord. Man pratar tankar, erfarenheter, framtid, önskningar, pinsamma minnen.

Inte för att vi inte redan gör det. Vi pratar i princip varje dag, om struntsaker eller allvar – det spelar ingen roll. Hon har ett stort hjärta, ett varmt hjärta och även via telefon så känner jag mig välkommen i hennes hjärta, och hon är välkommen i mitt.

Jag älskar henne, det finns inget annat sätt att säga det. Jag älskar henne för hon är precis som hon är, för att hon bringar glädje i mitt liv, och för att hon är fin och söt och rar på så många vis. Hon skänker sin unika smak och färg på kärleken till mitt liv, och kommer alltid att ha en reserverad plats i mitt hjärta.

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Presenterar ”Mollie”

  1. MissY

    Det låter underbart! Sitter här och ler över din fina kärleksförklaring över henne. Passar så bra att läsa detta idag när solen värmen och man börjar känna vårkänslorna komma.

    Svara
  2. Anneli

    Klumpe, vad go du är! 🙂 Jag uppskattar att det finns sådana som dig, för att, även om jag har hittat min man som uppskattar exakt det du förklarar om ”Mollie” i detalj, så är det fortfarande så att man det är svårt att hitta guldkornen bland all annan vanlig sand. Män som du, som min sambo får mig att älska mig själv mer, för att mina former älskas och uppskattas. Tack, Tack, Tack!! Kram /A

    Svara

Skriv en kommentar!