Leksaksfunderingar

Jag är fortfarande lite seg i huvudet, jag och många med mig undrar när det är tänkt att vara slut på dessa vår-förkylningar som går runt omkring. Sambon har varit riktigt dålig, jag är inte ett dugg bättre ännu och dottern har börjat sin förkylning precis. Toppen, eller så inte..

Detta hindrar som vanligt inte oss från att diskutera hemma. Ikväll kom vi in på detta med substitut, hur det känns för killarna som har sex med en uppblåsbar docka, eller kallar man det onani när det inte involverar en annan människa?
Sambon har inte provat så han kunde inte ge mig några svar. Han har provat en billig version av ”fleshlight”, även om jag inte ens vill kalla den för det. Han säger dock att han mycket hellre tar till handen när inte jag finns tillgänglig. Ingenting på marknaden tilltalar honom så pass att han kan tänka sig att byta ut användandet av den.

Utbudet för killar utökas ju oerhört mycket varje år, men det är mest en variation och en förbättring av sådant som redan finns. Det skulle finnas något för männen som fungerar lika bra som dildos gör för oss kvinnor.
Och på tal om dildos förresten, jag har just recenserat en helt underbar leksak. Separat officiell recension kommer sedan, men jag kan säga som så att Lelo Ina är helt underbar!
De andra två sakerna jag har här väntar jag på att få recensera med ”min” underbara kvinna. En dubbeldildo och en strap-on. Eventuellt blir det en fotosession av det hela också.

Då vi har familj båda två är det ett svårt pussel, men vi ska få till det så vi kan ses igen riktigt snart. Vi träffades igår, men då jag är så ruskigt förkyld var det ingen idé att hångla över förkylningen till henne. Vi myste lite, det fick räcka för nu, även om längtan efter mer fanns där hos oss båda.

Men för att återgå till saken, leksaker för män. Så har jag satt min sambo att fundera på vad han skulle vilja ha för leksaker tillgängliga för män. Vilken leksaksvariant som han skulle kunna byta ut handen för. Så då frågar jag även er, vad skulle ni vilja se för leksaker till män, förutom de som redan finns?

Läs även dessa inlägg:

5 tankar kring ”Leksaksfunderingar

 1. daniel

  Det känns som om jag spammar sönder folk om min Fleshlight, men wtf, jag är smått kär i den.

  På Intimera heter den ”knottrig”, finns som både insert/sleeve och Ice Lady.

  Handen känns som värsta b-verktyget nu för tiden..

  Svara
 2. klumpesnusk

  Jag har funderat en lång stund nu, och jag kan inte komma på nån ny sexleksak för män. Olika lösfittor finns ju redan, i varierande kvalité, jag kan inte komma på så mycket annat. Det är väl diverse buttplugs eller penisringar, men även där tycker jag att man i princip kommit så långt som det går. Det finns säkert utrymme för att tekniken förfinas (som t.ex. Fleshlight-grejerna har gjort till viss del) men nånting som inte är en lösfitta kan nog bli svårt att komma på.

  Vad gäller lösfittor och andra leksaker så gillar jag mina Fleshlights och använder dem emellanåt, men de kan inte på något vis komma nära fingerfärdigheten och finkänsligheten hos min högerhand 🙂

  Svara
 3. DT

  Jag fick min Fleshlite STU idag. Har hunnit testa den tre gånger hittils och jag är hel nöjd! Helt klart finns det mycket estetisk utveckling att göra och påhittigheten verkar inte lika stor som när det gäller leksaker för kvinnor. Men man får hoppas att det är en verksamhet under utveckling!!

  Svara
 4. Kalle

  Är inte direkt uppdaterad på sexleksaker för män men kan inte heller komma på någon annan leksak än lösfittor av varierande kvalité. De har ju under de sista åren blivit mycket bättre. Där kan nog nog inte produktutvecklingen komma så mycket längre.
  Blev heller aldrig riktigt kompis med min Fleshlight, tyckte att den var för trång, svår att penetrera, fick känslan av att förhunden skulle följa med vilket inte kändes så skönt.

  Fingerfärdigheten och finkänsligheten hos min högerhand är att föredra och de har man också alltid med sig till skillnad från Fleshlighten.

  Svara

Skriv en kommentar!