Introduktionen har skett

Igår kväll introducerade jag Mollie och Sheila för varandra. Jag visste redan innan att det med nästan garanterad sannolikhet skulle komma fantastiskt bra överens, och såg fram emot det hela.

Efter en trevande start hamnade vi alla tre (med gästspel från Sheilas man också) i ett gruppsamtal på MSN, och då tog personkemin ordentlig fart. Det var verkligen fascinerande att se, och det var härligt att se dessa två underbara kvinnor som båda betyder så otroligt mycket för mig hitta varandra och på så kort tid synkronisera. Mot slutet av samtalet var det som om de känt varandra i flera år, och det gjorde mig mycket glad.

Det var ett spännande samtal, och nu har ett mycket lockande moment lagts till planeringen för sommaren…

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!