Ingen Mollie idag…

Pga det kaos som för närvarande råder i flygbranschen kom det ingen Mollie idag. Det verkar dock som att det kommer att ordna sig, men de senaste dagarna har varit otroligt påfrestande mentalt. Därför är jag lite vissen och tänker fokusera på annat än bloggande idag.

Läs även dessa inlägg:

5 tankar kring ”Ingen Mollie idag…

 1. Mollie

  Jag hade önskat så innerligt att jag befunnit mig hos Klumpe just nu. Att äntligen få andas ut efter flera dagars tvivel. Att slippa kastas från glädje, till att landa i djupt tvivel, och så upp igen. Så sent som vid nio-tiden igår kväll ställdes mitt flyg in. Men dagens uppgift är att bevaka telefonen, och enligt flygbolaget är jag på plats senast fredag, och troligtvis får vi besked idag. Vi får hoppas. Och så får vi stå lite stand-by. Men det kommer bli bra!

  Jag längtar så efter Klumpe!

  Svara
 2. Sara

  Hoppas hon anländer till dig inom kort.
  Inte roligt när planer man sett fram emot länge spolieras.

  Håller tummar och tår för er =)

  Svara
 3. sheila

  Jag och fler med mig har ju sagt tåg.. Man får inte vara för bekväm om man ska få som man vill ibland. :/ Hoppas för både min och eran skull att veckan då går rasande fort.

  Svara
 4. Mollie

  Tåg är en grymt bra idé. Jag har inga som helst problem med att ta tåget om det inte hade varit så att det kostat mer än vad min hyra kostar. :/

  Klumpe må vara värd guld, men äger jag inte de resurserna går det inte, utan är tvungen att förlita mig på naturen. 🙁

  Svara
 5. sheila

  Jag var ensamstående med två barn, långt under existensminimum, och hade ändå råd att åka ner. Vad har hänt med tågpriserna sedan dess? 🙁 Nå ”på min tid” hade du kunnat sätta dig på ett tåg. Flyg har iallafall en annan aldrig råd med..
  Håller iallafall tummarna för att ni snart får ses, att veckan går riktigt fort. 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!