För mycket i mitt huvud

Mycket snurrar i mitt huvud nu, och jag har försökt skriva om det. Jag har tankar om kärlek, närhet, ömhet, samhälle, internet, samlevnad, sexleksaker och massor annat. Hur mycket jag än försöker får jag inte till ett inlägg jag kan vara nöjd med, utan det blir bara halvvägs och ingenting känns bra.

Vill skriva om hur mycket närhet betyder för mig, hur glad jag är att jag återfått kontakten med en trevlig människa jag trodde försvunnit men icke – det blir bara blaj hur mycket jag än försöker!

Aaargh!

Jag försökte mig tidigare idag på att börja skriva en sexnovell. Även där blev det pannkaka. Det blev kanske fyra paragrafer och sen insåg jag att det var som om en femteklassare försökte skriva sexnovell. Allting blev bara platt, ansträngt. Flödet fanns inte där, och det gjorde att vad som skulle bli en upphetsande liten sak blev som en tråkig uppsats.

Inspirationen för att skriva finns, men tydligen är bränsletanken tom? Eller vad man nu ska säga.

Jag har dock en färdig recension som är redo för publicering. Behöver bara få tag i Linda tillräckligt länge för att hon ska få godkänna slutresultatet eftersom vi båda skrivit den tillsammans. Jag har också hämtat ut ett till paket från alltid lika suveräna Intimera som jag ska recensera tillsammans med vackra Mollie när hon kommer hit om mindre än en vecka. Härliga saker, fast jag insåg att överraskningen jag begärt åt henne visade sig vara… hrmm… betydligt mycket större än jag trodde. Men förhoppingsvis tycker hon om den ändå!

Sist men inte minst rekommenderar jag ett besök till gallerierna. Igår kom det in flera bilder till båda, och nu kan Peaches äntligen få se lite kukar. Min egen saknas dock, men när Mollie är här ska hon få hjälpa mig med en bra bild på den.

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”För mycket i mitt huvud

  1. Peaches

    Ibland kan det vara fruktansvärt svårt att få något skrivet. Jag upplever ofta att jag precis innan jag somnar kan ligga och formulera något riktigt intressant för mig själv, och när jag sedan ska skriva ner det nästa dag vill det inte alls komma ut.
    Det är frustrerande när man, som du säger, har inspirationen men inget blir som man tänkt sig när man väl ska få ut det genom fingrarna.

    Svara

Skriv en kommentar!