Flygförbud!

Läser med hjärtat i halsgropen att det nu råder flygförbud pga nån vulkan på Island som hostat till och rapat ur sig ett utbrott eller vad det nu är.

Hallå?!? Vet de inte om att det är meningen att Mollie ska flyga hit om bara några dagar? Det får inte vara flygförbud då. Hade vulkanen varit i typ Dalarna så hade jag väl kunnat förstå det, men den är ju borta på Island. Vad händer härnäst? Ska vi börja köra med flygförbud för att nån vulkan på Hawaii släpper en fjärt? I min mening är det rätt korkat.

Jag menar, Mollie ska ju komma hit. Det får inte vara flygförbud då. För hon måste komma hit. Jag längtar så mycket efter henne, efter att få komma nära henne. Dagdrömmer ofta om första kyssen, första kramen. Att stå och långsamt hångla i min hall medan kläderna faller. Smeka hennes vackra kropp och smaka på hennes känsliga bröstvårtor. Lägga henne i sängen och smeka, kyssa och smaka på henne. Höra hennes underbara stön när jag gör det skönt för henne, och sen få känna hur hon gör det skönt för mig.

Så… lägg ner det här flygförbudet åtminstone tills dess?

Läs även dessa inlägg:

14 tankar kring ”Flygförbud!

 1. Kiwi

  Anledningen till flygförbudet är att askmolnet från vulkanen är påväg in över sverige tyvärr. Du får hålla tummarna för att det blåser vidare öster ut och regnar mycket så att fukten tar med sig askan ner på marken istället!
  Jag hoppas att flygförbudet är lyft tills hon ska komma!

  Svara
 2. Erica ung fru och tvåbarnsmamma

  Hejsan!

  Jag hoppas att du inte tar det här som reklam, för det är inte meningen. Grejen är den att jag, en tvåbarnsmamma har blivit
  utvald som kandidat i en modelltävling ”modell för en dag” och det är väl enda chansen för mig att få uppleva något sådant- nånsin, hihi.
  MEN det går inte utan din hjälp. Jag måste nämligen få flest röster också….

  Snälla rösta på mig ERICA, nr 6 och hjälp mig vinna! http://www.paulamyo.com/info/modelltavling/

  I min blogg finns en pågående tävling där alla som röstar på mig kan vinna ett valfritt namn/budskapssmycke! Bara skriv en liten kommentar så är du med=)

  Om du hjälper mig så lovar jag att jag blir fantastiskt glad! Snälla=)

  KRAM/ Erica

  Svara
 3. Marina

  Kiwi har helt rätt, om man flyger i askmolnet så kan det i värsta fall skada motorerna på flygplanet så mycket så att det faktiskt kan störta, och det tror jag inte att du vill?

  Dom stänger flygplatserna av en anledning, säkerheten kommer alltid först!

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jodå, jag vet allt detta. När jag inte är en av Sveriges främsta lustbloggare så är jag bl.a. intresserad av just flygplan och flygande. Jag är bara skeptisk till att aska blåser hit ända från Island, och tycker det är lite överdrivet egentligen.

   Men ja, säkerhet före allt annat och förhoppningsvis/mest troligt så har det hunnit lägga sig på ett tag 🙂

   Svara
 4. Mollie

  Det får vi verkligen hoppas. Jag vill inte missa den här resan heller. Sett fram emot den så länge och det känns så härligt att det närmar sig. Dumma vulkan att få utbrott nu. Men hellre nu, då det finns en chans att det lägger sig, än natten mot tisdag 🙂

  Svara
 5. sheila

  Men kära nån! Jag satt 17,5 timmar på tåg för att komma till min sambo första gången. Jag har suttit längre sträckor i bil (också med barn!) så nog fasen går det att ta tåget! 😉 Sluta svammla. (Säger hon med glimten i ögat såklart.)

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Man kan åka tåg. Jag har gjort det massor med gånger, kors och tvärs över landet. Men flygbiljett är bokad och hellre två timmar på flyg än 17+ timmar på tåg 🙂

   Svara
 6. Mollie

  Jag kan definitivt åka tåg. Buss är jag för kräsen för. Och mina egna erfarenheter efter distansförhållande och pendling = swebus, så kortare sträckor är det perfekt, men inte över 100 mil. Och därför undersökte jag precis SJ och deras biljettutbud, ty jag tänker ta mig till Klumpe oavsett 🙂 Trodde jag. SJs priser på en enkelbiljett ligger nästan på det dubbla vad flygbiljetterna kostade t.o.r. :'(

  MEN! Jag kollade även in flygläget och de har redan släppt delar av norra Sveriges luftutrymme. Nu gäller det bara de mer östra delarna av Norrland men framförallt de södra delarna av landet. Så jag håller alla tummar jag kan för att få pussa på Klumpe på tisdag. 🙂

  För jag längtar något fantastiskt. Jag kan ju inte säga något annat. Haha, speciellt inte efter det publicerade smset. Ja, jag är kär.

  Svara
 7. SwedishTeen

  Man kan kanske se detta ur en ren ekonomisk synvinkel.
  Flygstoppet kostar rejält mycket för samhället och kanske framförallt för flygbolagen.
  Men det kostar än mer för de sistnämnda att flyga på som om inget hänt med risk för haverier som leder till att folk inte vågar flyga; samt plan som landar men med knepiga motorslitage (vad jag förstår så påskyndar sten/glas-dammet även korrosionen utöver problemen med igenslammning), som därmed måste repareras.

  Så krasst ser jag på det 🙂

  Ursäkta nu måste jag vidare. Jag har en träff med Lena Handén, men tack och lov bor ’hon’ ganska nära 😀

  Svara

Skriv en kommentar!