Favoritbild #46

Jag är komplex i vad jag gillar för bilder. Jag kan gilla bilder som uppenbarligen är spontana kreationer, men samtidigt kan jag tycka om bilder där man lagt ner massor med tid på att inte bara fotografera nånting naket utan verkligen skapa en miljö och en stämning.

Därför tycker jag väldigt bra om den här bilden, för den är full med detaljer. Här har skaparen inte bara lagt ner tid på att fotografera en tjej som pillar på sig själv, utan hela miljön känns hundra procent rätt. Allting osar sent 30-tal eller tidigt 40-tal. Allting från möbler till modellens kläder.

Underbar bild, jag önskar bara att jag kände till var den kom ifrån och vem som skapade den. Som alltid kan ni klicka på bilden nedan och få upp den i en större version, vilket jag såklart rekommenderar 🙂

Läs även dessa inlägg:

5 tankar kring ”Favoritbild #46

 1. Johan

  Jag har för mig att den kommer från Abby Winters eller IFM. Kommer dock inte ihåg vad tjejen heter.

  Svara
 2. Yyrla

  Mycket härlig bild! Och fantasin springer gärna iväg och fantiserar om hur förbjudet det hon gör måste ha varit på den tiden bilden ska föreställa! :))

  Svara
 3. fake

  bilden kommer från IFM (i feel myself) har sett filmen…

  filmen heter ”Charlotte_V – ’1948’.wmv”

  Svara

Skriv en kommentar!