Favoritbild #45

En vän till mig är gravid och kommer att föda sitt första barn vilken dag som helst nu. Hon är faktiskt några dagar över den beräknade tiden, och förhoppningsvis tycker hennes lilla småtting att det snart är dags att komma ut. Jag håller tummarna för henne och hoppas att ingenting går tokigt med leveransen.

För ett tag sen fick jag faktiskt se på henne i cam över nätet, och hon är sådär härligt gravid. Mycket vacker, mycket kvinnlig. Vilket får mig att hitta igen den här bilden, som definitivt är en av mina favoritbilder eftersom den dels föreställer en vacker gravid kvinna, men också är väldigt smakfullt fotograferad.

Jag tröttnar inte på att beundra den här bilden och den här kvinnan.


(Original: Enclosure Enceinte)

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Favoritbild #45

  1. Sandman

    Jag hörde en teori om att det har något med evolutionen att göra att män attraheras av gravida kvinnor. Att man tycker de är vackra borde stimulera fortsatt ”produktion”.

    /S

    Svara

Skriv en kommentar!