Ett nytt galleri är fött

Jag och Linda har officiellt sjösatt vårat lilla galleri av kvinnokön. Det finns att beskåda här borta, och om du vill bidra med dig själv eller din flickvän eller vad som helst är det alltid uppskattat. Vi lägger fortlöpande till alla som vill delta i det projektet, och vi hoppas att det kanske får kvinnor att slappna av lite.

Vidare vill jag säga att jag tycker det är kul att folk ansluter sig som fans till våran Facebook-sida. Visst, ni är inte speciellt många men varje gång jag ser att någon ny klickat in sig blir jag riktigt rörd. Tack för det! 🙂

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Ett nytt galleri är fött

    1. klumpesnusk Inläggsförfattare

      I framtiden eventuellt funderar jag på att göra ett likadant galleri med kukar. Men det är ett framtida projekt, isf.

      Svara

Skriv en kommentar!