En intressant syn

… är när en av grannfruarna går topless i sin lägenhet och tror att ingen ser henne. Såg det för bara en liten stund sen. Så går det när man inte är medveten om att solen skiner in och inga persienner döljer insynen. Hon är en slank kvinna, skulle gissa på nånstans kring sena 20 eller tidiga 30 i ålder. Små, toppiga bröst skymtade förbi när hon oberört vandrade omkring hemma.

Men jag undrar om det är en omedveten slump? Är hon verkligen inte medveten om att när eftermiddagssolen skiner på mot det huset så har vi som bor mitt emot perfekt insyn? En del av mig är tveksam, det är för lämpligt att hon gör det nu. Kanske passar hon på att blotta sig och få en kick när pojkvännen/maken är borta på jobbet?

Lägenhetshus är fascinerande på det viset. Man vet aldrig vad som döljer sig bakom dörrarna. Fasaden utåt är normal, men vem vet vad som döljer sig innanför lägenhetsdörrarna? Tror det är åtskilligt med syndiga saker, även om man är mycket noga med att hålla en borstad fasad utåt så att ingen annan av grannarna ska tro man är pervers.

Svensson i 3A kanske pysslar med extrem BDSM när ungarna är borta? Eller fru Åkerlund i 5C kanske har en dildosamling som uppgår i dubbla siffror och tycker om latexunderkläder? Eller Säfveborg i 4B kanske är swingers och gillar spontana dubbelmackor med människor de träffar på nätet?

Man vet aldrig vad som döljer sig innanför lägenhetsdörrarna…

Läs även dessa inlägg:

8 tankar kring ”En intressant syn

 1. Manlighetens drömmar

  ..eller så bryr hon sig helt enkelt inte, som jag. Jag knatar rätt ofta omkring naken i min egen lägenhet (min egen lägenhet), tittar folk in så får de skylla sig själva, eller gotta sig åt det som visas. Inte mitt huvudbry. – För någonstans så måste man faktiskt få vara riktigt naken och sig själv utan att någon skakar på huvudet och vickar på fingret.

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Absolut, det är bara bröst. Jag är inte den som dömer eller fördömer, tvärtom anser jag att alla ska få göra som de vill i sina hem.

   Jag själv spenderar ca 90% av min tid hemma naken, och bryr mig inte speciellt mycket om någon kikar in och råkar se mig. Vill de titta, låt dem titta och om inte så tvingar jag ingen.

   Mer eller mindre direkt uppmuntrar jag faktiskt människor till att vara nakna hemma. Det är en trygg miljö, och varför inte njuta av det? Det kan bara bli positivt.

   Min tanke med inlägget ovan var mest att saker kanske inte alltid är som de ser ut. I de lugnaste vattnen simmar de största fiskarna, osv.

   Svara
   1. Kay

    Jag tror du missade ordleken 😀

    Bara som i endast
    Bara som i nakna.

    Jag reagerade mest på att du i texten ovan använder ”omedveten” om hon inte menar sexuellt och ”medvetet” som en sexuell kick.

    I din grundtes om firrarna;
    Jag fick frågan på jobbet, ”men herregud vad gör du för att synda då?” efter att ha berättat att jag inte äter kaffebröd, inte dricker kaffe och inte heller dricker alkohol. Ja, vad skulle jag svara, för att ”jag har kärleksrelation med 2 killar och sexuell relation ytterligare 2 killar och inte har något emot om det kommer förbi någon tillfällig sexig kille eller tjej i” tror jag skulle få en del att sätta bullen och kaffet i halsen och kräva att de behövde en sup för att lugna lillhjärtat. 😀

    Kram!

    Svara
    1. klumpesnusk Inläggsförfattare

     Nejdå, jag missade inte ordleken. Det är kul att leka med innebörden i ordet ”bara”, precis som det är kul att leka med andra ord i det svenska språket.

     Vad gäller medveten/omedveten så valde jag att använda de referensramar som samhället skapat. Helt enkelt därför att utan att fråga henne själv vad hon syftade på med sin nakenhet så vet vi inte vad som är medveten/omedveten nakenhet. Därför var det språkmässigt enklare att använda ramverket som samhället satt som instans, även om både du och jag båda vet att det inte är så enkelt.

     Svara
 2. emmy

  Hon är nog som jag, helt oberörd av vetskapen om att det kanske är nån som ser in. Jag går alltid naken! Om det inte vore för att du bor i norrland så hade jag nästan trott att det råkade bo två sexbloggare på samma gata 😛

  Svara
 3. M

  Följer helt andras spår. Det är väl andras problem om de inte vill se mig naken. Men eftersom jag bor på bottenvåningen, med god insyn och många barn som springer utanför så försöker jag ändå vara lite ”städad”. Ibland.

  Svara
 4. Pingback: Naken, naken, naken « Klumpesnusk & Sheila

Skriv en kommentar!