En bild som stör mig

Megan Fox är en tjej som enligt en stor del av världens killar är ”totalt het”. Jag själv tycker att hon är utseendemässigt lika tråkig som en omålad vägg, och hennes eventuella talang som skådespelerska är fullständigt frånvarande. Hon är i min mening ett lysande exempel på kvinnor i filmbranschen som enbart är där för att de råkar ha fötts med kombinationen av rätt utseende och rätt bakgrund.

Denna damen är nu med i nån ny film, och det har läckt ut bilder på henne från den filmen. En av de bilderna är den som avslutar detta inlägg, och jag retar mig nåt så enormt på den bilden. Är den på riktigt? För sist jag kollade så är det bra att ha en midja som är bredare än, tja… ens eget huvud?

Jag stör mig på den här bilden. Det här är inte bra, det kommer bara att spä på den bisarra synen vi har på kvinnokroppen. Vid det här laget hade t.o.m. de gamla viktorianerna börjat undra om man inte gått för långt…

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”En bild som stör mig

 1. S

  Lämnade en kommentar men tror inte det funkade så jag försöker igen.

  Min midja blir även den smalare än mitt huvud med rätt korsett och min midja är breeeed. Hennes midja är troligtvis inte så smal utan.

  Förövrigt håller jag med dig. Jag ser henne som platt och utryckslös på något vis.

  Svara
 2. Peaches

  Jag vet inte vem Megan Fox är, men hon ser ut precis som tusen andra unga kvinnliga skådisar.
  Däremot så tycker jag att hennes lår ser hälsosamt kurviga ut. Hon är nog bara väldigt hårt åtsnörd.

  Svara
 3. Linda

  Jag tycker det är fantastiskt vackert med en smal midja hårt snörd. Hon ser ju inte ut så där i vanliga fall 🙂 och dom gamla viktorianerna hade nog inte höjt nämvärt på ögonbrynen. Jag tycker som Peaches att hennes lår ser vackra och normala ut :).

  Bara för att man i en film spelar en kvinna med smal midja så tycker jag att du ”jumps to conclusionens” utan att ha tänkt efter 🙂

  Jag reagerar inte alls på den här bilden just för att hon ser inte så ut där till vardags. Jag bli mer upprörd över modeller som är toksmala.

  I det här fallet tycker jag att du har fel ang hennes utseende.

  Huruvida hon är torr och tråkig får stå för henne 🙂 Man ska inte bry sig så hårt.

  Svara
 4. Per

  Hon ser ju ut som ett timglas 😀 Och inte är hon direkt den vackraste kvinnan heller. Dock håller jag med om att låren är fina. Som skådespelerska kan jag inte uttala mig.

  Svara

Skriv en kommentar!