Det känns motigt just nu

Trots att det finns mycket i mitt liv som går bra just nu, och mycket som jag är nöjd med så känner jag mig ändå märkligt frustrerad. Jag tycker inte mitt bloggande håller den standard det borde göra, och när jag tänker på saker känns det lite tungt att göra det. Mycket av mina tankar slutar med cynism och bitterhet över hur korkat mycket i världen är, och då tappar jag orken att skriva om det. Jag gillar inte att gnälla om saker, och jag vill hålla en någorlunda hög standard på det jag skriver, men när jag blir så bitter och sur som jag lätt blir över saker på sistone stänger jag istället in mina tankar.

Egentligen är det inte bra, jag vet att jag mår bättre av att ventilera saker, men samtidigt vill jag inte att det här ska bli en blogg där jag bara gnäller över saker jag tycker är fel – oavsett hur rättfärdigat mitt gnällande än må vara.

Mollie kommer om mindre än en vecka. Jag känner mig som om jag bara står och stampar tills dess, och jag oroar mig en hel del också för att den här gnälliga och rastlösa känslan jag har inte ska försvinna tills dess, utan istället bli som ett surt moln som hänger över våran tid tillsammans. Jag vill inte att det blir det, det har förstört samvaro med människor i det förflutna. Det får inte hända den här gången.

Åh… Mollie. Vi pratar ofta nu över telefon och MSN, och vi längtar båda. Jag tror att när hon är här kan ni räkna bort min vanliga ”minst ett inlägg om dagen”-princip som jag har försökt (och lyckats rätt bra med) att följa i snart två år. Jag kommer mest troligt att stänga av datorn och istället ägna mig åt hennes ljuvliga närhet.

Men mitt humör som det är nu måste försvinna. Jag måste lösa rastlösheten, lösa frustrationen och ta kontroll över mitt korta temperament. Fokusera på det som är bra i mitt liv, och lösa det dåliga som jag kan lösa och ignorera det dåliga jag inte kan lösa.

Samt sluta bry mig så himla mycket om all skit som händer ute i världen. Jag kan inte påverka den idioti som politiker i landets topp spyr ut, och jag kan inte kontrollera företag som vill äga oss heller.

Bort med trista tråkiga tankar och tillbaka till sensualitet, sexualitet och kärlek!

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Det känns motigt just nu

Skriv en kommentar!