Dating in the dark

Ett snabbt inlägg innan jag rivstartar min dag.
Men jag har suttit och kikat på Dating in the dark på kanal 5 play. Jag är så mesig så jag ser sällan tv, det är bara tillsammans med familjen på eftermiddagen som det händer. Är jag hemma själv, eller vaken själv, så är tv ´n avstängd.
Konceptet bakom dating in the dark är underbart. Att de ska få chansen att använda sig av sin charm istället för utsidan, i och med att utsidan inte syns i bäcksvart mörker.
Ett perfekt exempel är en kille för någon vecka sedan som var modell, tydligen ansågs han vara snygg och populär. I mörkret var han alldeles tafatt och det var tydligt att han aldrig behövt jobba på någon sorts personlighet då han fumlade och var totalt självcentrerad om något.
Denna kille fick åka hem ensam, självklart.

Men till sist håller dock inte det underbara konceptet. De kan ha hur trevligt som helst, personkemi, kyssar till och med. När de får mötas och lampan tänds i några sekunder så de får se den andre är det mycket avgörande sekunder och jag har ännu inte sett något avsnitt där personligheten har segrat över personkemin. Inte ett enda!
Det är lite skrämmande, är vi så ytliga idag? Kanske jag borde släpas in i ett sådant där rum (rent hypotetiskt nu såklart, jag har ju en karl redan) för att testa mig själv? Jag lovar att jag skulle falla för den fulaste killen där, just för att personlighet och den intellektuella utmaningen väger så tungt för mig. Jag väljer människor runt omkring mig baserat på hur de tilltalar mig baserat på IQ och EQ.

Man undrar ju hur jag skulle klara mig, om jag skulle reagera som en sådan jag sitter och svär åt eller om jag skulle sköta mig? Haha!

Ett perfekt exempel. En serie som gick när en annan var liten, en man vacker på insidan med en inte lika smickrande utsida. Dock är jag så pervers idag att jag nog skulle tänka mig honom iallafall, skrämmande, haha! Jag är ju helt knäpp..

Läs även dessa inlägg:

8 tankar kring ”Dating in the dark

 1. Missne

  Åh, jag hade ingen aning om att det var Ron Perlman (har inte mycket till övers för hans utseende men han är en intressant skådespelare) – men WOW vad härligt att få reda på var det ansiktet hör hemma!

  Jag kommer bara ihåg brottstycken från när jag var för ung för att komma ihåg historien, och det enda jag kommer ihåg är hans ansikte, och hur vacker jag tyckte han var. Det skulle man alltså inte tycka, förstår jag nu! Men det tycker jag fortfarande, ändå – och nu måste jag få tag på den serien. Tack!

  Svara
 2. sheila Inläggsförfattare

  Jag hade inte heller någon aning om att det var Ron Perlman som gjort den karaktären. Men å andra sidan, har man sett Hellboy så är det inget konstigt i det längre. Även Hellboy får blodet att forsa lite extra. 😉 Dock inte hans rollkaraktär i Blade..
  Men för att hitta serien så tycker jag man ska gå in här: http://www.megastore.se/template/next%2CProduct.vm?itemid=2111654
  Blir en beställning för mig längre fram, haha. 😉

  Svara
 3. pussy*power

  Har inte själv sett programmet men för mig låte det lite som när man dejtar på nätet… känns jättebra vid datorn även när man får se en bild o pratar i tfn – men så möter man människan IRL o vips så känns det annorlunda… Konstigt…

  Svara
 4. Peaches

  Ron Perlman har ett sånt där lite knöligt utseende som gör att han ser väldigt hmm… neandertalig ut, men samtidigt har han jättesnälla ögon och ser glad ut. Kanske det är kombinationen av hårt och mjukt som gör att så många kvinnor gillar honom?
  Vad gäller Skönheten och odjuret så gick jag också igång på Vincent redan då :). Men jag brukar i och för sig också fantisera om att bli gängvåldtagen av orcher.

  Svara

Skriv en kommentar!