Dagens bild: Midja, mage och bröst (100415)

Jag har tyvärr ingen som helst information om den här bilden förutom att den kommer från nånstans på DeviantArt. Jag hittade den nämligen i en gammal mapp med bilder som jag brukade samla därifrån, och den här bilden har uppskattningsvis legat i den mappen sedan åtminstone 2003-2004 eller lite senare. Datumstämpeln på filen säger att den skapades 2006, men jag vet att jag bytt och flyttat filen massor med gånger sedan dess till olika hårddiskar och därför går det inte att lita på det årtalet.

Icke desto mindre är det en mycket vacker bild. Kontrasten mellan den lilarosa bakgrunden och kroppen tycker jag är härlig, det är en lek med form och färger. Man blir nyfiken på vem kvinnan är, hur resten av henne ser ut.


(Klicka för större)

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!