Blowjob?

Jag är lite väck, mest för att jag nu är ruskigt förkyld. Lite arg är även jag på väder och askmoln, vilket grundar sig i min PMS som jag tidigare idag upptäckte att jag hade. När jag satt och tittade på gamla avsnitt av Hells Kitchen, Heather vann (minns inte vilken säsong det är) och trots att jag sett det både på tv och dvd tidigare så började tårarna rinna! Jag tror att mitt antagande då är korrekt.

Då mitt allmäntillstånd är nedsatt har även inspirationen att skriva något vettigt varit något nedsatt. Jag är lika pervers som vanligt så där är det inga hinder, det är bara känslan av att snoret tagit fast hemvist i mitt huvud som stoppar mig.

Som vanligt när jag känner mig lite låg brkar jag surfa omkring på nätet, läsa roliga citat eller annat och ikväll hittade jag ett från en av mina favoritserier Sex and the City.

Adam: Come on, give me a little BJ, up and down a couple times, you’re done, it’s easy!
Samantha: Easy? You men have no idea what we’re dealing with down there. Teeth placement, and jaw stress, and suction, and gag reflex, and all the while bobbing up and down, moaning and trying to breathe through our noses. Easy? Honey, they don’t call it a job for nothin’!

På tal om detta så har vi, som vanligt, pratat en del om sex och sådant och i en av våra diskussioner har min sambo uttryckt en undran om vart uttrycket ”blowjob” kommer ifrån. Hur ofta blåser man när det är avsugning på gång? Vilket för övrigt är ett bättre uttryck, man suger på kuken, inte blåser. Det kanske jag ska testa nästa gång (när jag kan andas genom näsan igen) att sluta läpparna runt och ”blåsa”. Undrar lite hur reaktionen blir då..?
Men är det någon som vet? Vart uttrycket kommer ifrån?

Läs även dessa inlägg:

8 tankar kring ”Blowjob?

   1. Manlighetens drömmar

    som = så (verkar som att du förstod det) =)

    Jo, det är säkert, alternativt att det kommer en liten prutt, beror lite på hur tät killens zikromceller är. Det kan även bli så att det kommer en prutt, samt att killens testiklar bli en aning större och luftigare.

    Svara
 1. Kiwi

  Det enda som hände när jag och ett ex testade det var att mina kinder blev uppblåsta och sen fnittrade vi hysteriskt åt hur dum jag såg ut en stund. Inte så upphetsande, men vi hade kul iallafall!

  Svara
 2. Decadent Lifestyle

  Finns lite olika förklaringar på var ordet blow job kommer ifrån.

  – En förenkling av ordet ”below job” som tydligen ska vara ett gammalt uttryck för en avsugning.

  – Att blow antyder på killens orgasm. ”Blow a load”.

  – Att blow kommer från jazzslangen där det betyder att ”spela ett instrument”.

  – Att blow kommer från att röka tobak eller maja ”blow a pipe” eller ”blow a bowl”.

  Svara

Skriv en kommentar!