Amatörbilder: Marina, för sjätte gången!

Marina, en mycket trogen och populär kvinna som skickat in bilder på sig själv inte mindre än fem gånger tidigare har återigen levererat en härlig hög med nakenhet. Den här gången inkluderar hon även en presentation, och därför överlåter jag mikrofonen till denna sköna dam.

Mitt namn är Marina och som många av er redan vet så har jag visat upp mig här på Klumpes och Sheilas blogg några gånger innan. Jag är 18 år gammal och oskuld, och för nått år sedan så trodde jag nog aldrig att jag skulle göra något så pass extremt som att visa upp nakna bilder av mig själv på internet. Jag trodde nog egentligen att eftersom jag var så ful så skulle jag få nöja mig med vad som helst, jag skulle helt enkelt få nöja mig med en kille/tjej som ”stod ut” med mig. Jag trodde nog egentligen inte att det fanns någon som kunde tycka att just jag skulle vara det minsta attraktiv. Men genom att prata med olika killar och tjejer över internet så har jag insett att det finns folk (faktiskt rätt så många) därute som tycker att min kropp är snygg, folk som faktiskt är attraherade av mig. När jag sedan tog mig mod till och skickade in bilder till Klumpe så fick jag en massa fina kommentarer, och jag skulle härmed vilja tacka för alla dessa underbara kommentarer som jag fått. Jag tycker inte längre att jag är ful, och jag inser att jag inte alls kommer att behöva nöja mig med någon som jag kanske inte ens tycker om eller är attraherad av. Tack! / MVH Marina

(Bilder borttagna på begäran 141120)

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Amatörbilder: Marina, för sjätte gången!

 1. Jenny

  Blir verkligen peppad av att läsa och få se hur du numer uppskattar din kropp som du inte gjorde förr, för jag känner igen mig i det du berättade i presentationen. Själv har jag ingen ”idealkropp” heller och kommer förmodligen aldrig få en, vilket gjort att självförtroendet varit i bott i många år. Är inte längre lika ung och osäker och har kommit till insikt med att mediebilden man möts av dagligen av hur en kvinna ”ska” se ut inte borde ha betydelse för mig. Men hemska tanke att det ska påverka en så mycket. Att den präglar både män och kvinnor, och redan i tidig ålder.

  I alla fall, tack själv för att du delat med dig som du gjort.

  Svara
 2. Manlighetens drömmar

  Underbart och fantastiskt att Internet faktiskt kan vara till nytta ibland, händer tyvärr inte allt för ofta. Jag blir rörd av det du skriver och är mycket glad för din skull! =)

  Svara
 3. Kaja

  ”Jag trodde nog egentligen att eftersom jag var så ful så skulle jag få nöja mig med vad som helst, jag skulle helt enkelt få nöja mig med en kille/tjej som “stod ut” med mig.”

  ”Jag tycker inte längre att jag är ful, och jag inser att jag inte alls kommer att behöva nöja mig med någon som jag kanske inte ens tycker om eller är attraherad av.”

  Jag har sett liknande tankar förr och tycker att det är väldigt intressant att fundera över. Om det finns killar som jag är attraherad av så borde det rimligtvis finnas killar som är attraherade av mig. Och både lite då och då borde det uppstå en ömsesidig attraktion. Varför är det så lätt att utgå ifrån att de som man själv tycker är attraktiva inte skulle kunna tycka detsamma om en själv? Hur ärligt är det att ”nöja sig” med någon som ”står ut” med en? Hur rättvist är det mot den andra parten? Gör man själv inte precis samma sak då? Står ut?

  Svara

Skriv en kommentar!