Amatörbilder: Alvi

Alvi skrev in till mig för några dagar sen och behövde hjälp och rådfrågning. Precis som många tjejer hade hon dåligt självförtroende över sin kropp, och det här skapade gnissel med hennes kärlek som ville se hennes kropp. Jag skrev tillbaka och försökte ge råd så gott jag kunde. Tydligen hjälpte detta, för jag fick ett glatt och lättat mail tillbaka tidigare idag.

Hon bifogade även några vackra bilder på sitt varma kön som hon vill dela med sig till andra, och därför publicerar jag dem här. Hon hälsar och hoppas att vi alla tycker om hennes bilder, och det är klart vi gör – eller hur?

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Amatörbilder: Alvi

 1. Tompa

  MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM mycket fina bilder, Kanske lite för nära tagna men jag gillar bilderna

  Svara
 2. Hasse

  Vad säger man? Bilderna är som nougat, har man fått lite grand vill man gärna ha mer……
  Tråkigt att läsa om tjejer som inte kan uppskatta sina kroppar. Det som verkligen attraherar en man är ju inte ett par perfekta bröst eller ett perfekt kön(hur det nu ser ut just för stunden) utan sensualitet och utstrålning!

  Svara

Skriv en kommentar!