Sexleksaker jag SKA ha

Jag är leksaksfrälst, det är spännande att kika på och prata om de leksaker som finns för att förhöja eller skapa njutning för såväl kvinna som man. Kvinnorna har dock fler leksaker, oavsett vad man låtsas och säger. Jag är i det fallet glad att jag är kvinna, speciellt nu. Jag har nämligen funnit två leksaker jag absolut måste ha som mina egna, det är inget snack om saken.

# 1 – Magic massager.

När jag flyttade till min sambo inventerade jag hans porr i hopp om att han hade något spännande. Jag hade trots allt varit singel ett tag och onanerat till allt jag hade en miljard gånger ungefär och då jag är tragiskt oteknisk fick jag hålla till godo med det. En av filmerna var Lesbian Training nummer ”?” (varför hitta på nya titlar när det bara är att öka på ett nummer?!) och i denna film hade de en otrolig stav, en magic wand som verkade otroligt effektiv. Mina spekulationer utgick inte från de miner och stön som oftast är tillgjorda, inte de åstadkomna av denna leksak, utan snarare de dova vibrationsljuden som bara de gjorde att det rann till!
Jag blev nyfiken redan då och av någon anledning snubblade jag över en sådan i helgen, inte bokstavligt talat, men vi tittade på en och hamnade i prat om dylika leksaker. Jag berättade såklart att jag har ett bekymmer att få batterierna att räcka till och att jag således vill ha en med väggkontakt. Blev rekommenderad denna och jag känner ett stort behov av att få testa den, både för batterilösheten och nyfikenheten som inte minskat precis. Stort är i och för sig en underdrift, haha!

# 2 – Vacuum Screamer.

Jag fick en otroligt underhållande recension av denna i min hand under helgen och jag vill absolut ha hem även en sådan här tingest. Trots att blygdläppar fladdrar och ljudet kanske är mer än jag orkar med, så vill jag så gärna prova! Mycket på grund av att det är något annorlunda. Det är inte en vanlig och plastig stav eller vibrator, det är något extra och jag förtjänar något extra.

Så nu är det bara att börja leta..

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Sexleksaker jag SKA ha

 1. Jossan

  Den första är ju en gammal klassiker 🙂 Hitachi Magic Wand, har funnits sen… 70talet?
  Helt otrolig om den används på rätt sätt, och är relativt ofta förekommande inom BDSM sammanhang om kvinnan ska få en framtvingad orgasm. Det är nästan omöjligt att stå emot, för den är så intensiv att det rycker och krampar i hela musen efteråt.

  Har inte testat den så mkt sjäv, men det lilla jag gjort kan jag starkt rekommendera, det är en unik känsla.

  Svara
 2. Anna

  Hej hallå!

  Vill bara tipsa om mina favoritleksaker. Kanske något att önska eller testa?

  Den första är ”We vibe” – en liten men ack så skön sak!
  Att ha tillsammans med sin partner eller på egen hand med eller utan dildo. Genom sina dubbla vibrationsmotorer ger den en kraftfull orgasm eller är det som får dig att komma över tröskeln. Den har laddare och ger ca 1,5 timmes lektid – inga batterier Sheila!
  Dessutom är den gjord i medicinskt silikon för att inte skada de känsliga slemhinnorna med farliga substanser. Bara bra med andra ord. 🙂

  Den andra, eller de andra, är ”Share” från Fun-Factory.
  Den finns i tre modeller/storlekar. Jag och min partner har två av dem. Riktiga leksaker som är vackra och verkligen går att variera i det oändliga. De är egentligen strap-on utan snören och trosa men jag vill hävda att de kan passa till mer än det. Jag använder t.e.x den minsta modellen för anal onani, då har jag den del som är tänkt för slidan i analen (som en plugg) och den andra delen av leksaken får tjäna som handtag.
  Lite svårt att förklara – men det har gett mig min första orgasm på egen hand och dessutom min första dubbla orgasm. Därför vill jag berätta! 😛 De är också gjorda i fint, mjukt silikon som inte avger några gifter.

  Hoppas att tipsen kan inspirera!
  Kram Anna

  Svara
 3. oops oh my...

  Jag har en Hitachi. Man behöver inte ens ta av sig kläderna för att leka 🙂
  Det negativa är att man ibland kan bli så bortdomnad att orgasmen knappt känns…

  Svara

Skriv en kommentar!