Ridning 101?

När det gäller sex så tycker jag personligen att jag är ganska duktig, på det mesta. Jag älskar att göra vissa saker och andra är jag inte fullt lika förtjust i. Något så vanligt som 69:an har jag inte riktigt förstått mig på, annat än att det är menat för njutning för båda samtidigt. Men det fungerar inte riktigt för mig.
Jag har utfört den några gånger som överraskning till sambon som jag vet uppskattar den mycket. Det är dock inget som ger mig något direkt. Jag blir för distraherad av det jag gör, varvat med det han gör och allt blir halvdant gjort. 69:an är dock något jag klarar av och är duktig på även om jag stundvis inte njuter nämnvärt av den.

Men en sak jag har bekymmer med, som jag skulle vilja vara bättre på, är detta med ridningen. När jag sitter på och rider honom alltså. Denna ställning är jag riktigt dålig på. Sambon säger såklart diplomatiskt att han aldrig har klagat och enligt honom är jag riktigt bra på allt i sänghalmen (helt rätt inställning må jag säga) men jag känner inte att det gör mig eller min njutning rättvisa, annat än när jag ligget på honom, han håller upp min bak lite och pumpar så att säga underifrån.

Jag vill dock sitta på och rida på ett riktigt och njutfullt sätt både för mig och honom. Han tycker om när jag sitter upp för då får han chans att se mig och klämma lite på tuttarna, vilket är helt underbart även det.

Igår när vi skulle till kände jag verkligen att jag var usel på det där med ridning. Han njöt som vanligt men jag hade inte ens en halv chans att komma även om han är ruskigt skön, det blir en blockad för mig när jag inte kan knipa eller slappna av. Och hur ska man ha benen för att ha en chans att få upp någon sorts fart när man sitter där på?
Jag sätter bak händerna och sätter naglarna i hans lår, eller så drar jag dem över hand bröstkorg, så händerna tror jag att jag har koll på vart man ska ha, men jag är inte alls i kontroll av någon sorts teknik. Hur sjutton gör man?!

Läs även dessa inlägg:

15 tankar kring ”Ridning 101?

 1. Lisa

  Har heller aldrig fattat det ordentligt. Och det verkar vara många killars favoritställning! Då vill man ju kunna rida sockorna av dem. Kanske benmuskler har något med det att göra? Jag har själv inga benmuskler att nämna så om man tränar lite på gymmet så kanske det går bättre?

  Svara
  1. sheila Inläggsförfattare

   Jag är lite rundare i formen och har funderat på om kurvorna ”hänger” lite för långt ner för att det ska vara skönt, haha! 🙂 Inte tuttarna dock ska jag påpeka! Benmuskler tycker jag nog att jag har men hastighet och sådant har jag bättre koll på om jag håller i sängkarmen samtidigt, hjälper till lite att stadga med armarna så att säga. Men det förutsätter att jag lutar mig framåt, så som jag vill sluta göra hela tiden. Kanske en stång i ett stag fastsatt i taket skulle vara något!? 🙂

   Svara
 2. Mia

  Testa att luta dig bakåt? Sätt fötterna på båda sidor om hans överkropp och ta stöd med händerna bakom dig någonstans och kör på.

  Personligen vet jag inte om jag ska älska eller hata ställningen – jag tycker att det är lättare att röra sig, men samtidigt ser han min kropp ur en högst oaptitlig vinkel.

  Svara
  1. sheila Inläggsförfattare

   Kräver inte det en snopp av storlek längre? Han har inte liten men den är inte heller hur lång som helst.. Att sätta i fötterna istället för att sitta på knä är ju något jag tänkt på, men det känns så vingligt. 🙂
   Sedan vinkeln du nämner tänker jag inte lika mycket på, jag ser att han gillar det han ser och det är upphetsande i sig, så det glöms bekvämt bort. 😉

   Svara
 3. Kay

  Jag började gilla rida när jag släppte på att det finns något som är ”riktig”, att valkarna på något vis påverkade upplevelsen och att det måste vara fart.

  För mig är ridning en känsla av tagande, han får vara min sexleksak. Det är inte något jag ger för partners skull utan jag nyttjar deras (har flera sexpartners) lust efter jag rider.

  Jag har kommit fram till två favoriter av ridning genom att leka med var jag vill ha benen.

  Den ena är sittande, knäna på varsin sida i höjd med partnerns sista revben och därifrån rida upprätt, luta mig bakåt med händerna på hans lår eller luta mig framåt med händerna i höjd med huvudet.

  Den andra är att flytta knäna ner till hans höfter och ligga på honom eller stödja mig på armarna, vilket blir en missionärsliknande ridning med möjlighet att smeka mig mot penisböjen (kanske penisroten).

  Av dessa är upprätt sittande det som ger mig minst egen stimulering, beror dock på kukens vinkel, en av älskaren har en kuk som stämmer väl med upprätt sittande. Upprätt gör jag för kicken få se partnern titta lystet på mig.

  Jag strävar alltid efter att ollonet ska hamna så att det rör G-punkten och att killen ska lyfta höften så att jag kan gnugga klitoris mot hans blygdben, men ofta behöver jag också stimulera med min egen hand.

  De gånger jag bara vill ge en ”show”, så ställer jag mig i friarställning med det böjda benet över honom och med det vilande benet utmed hans kropp, men det är för uppskattningen och det porriga i det så det ger ingen kroppslig sexuell stimulering.

  Jag försöker förstå vilken vinkel vi talar om, men oavsett vilken brukar de jag varit med gilla det de ser och speciellt om de ser kuk i fitta eller en läcker häck som guppar framför ögonen.

  Svara
 4. Mia

  Kanske… Har aldrig testat den med modell mindre faktiskt. För mig löste det problemet med att röra sig – jag har korta lår och kände att jag liksom aldrig kom någonvart.

  Sätter du i fötterna och lutar dig bakåt och tar stöd bakom dig blir det mindre vingligt än att bara sätta i fötterna och huka över honom (vilket dessutom kräver grymma benmuskler).

  Svara
 5. Adina

  Jag brukar sitta huk… Står med fötterna på sidorna precis som när man rider som vanligt. Sen stödjer jag mig med händerna på hans bröst… Man kanske inte känner sig så ultrasexig i den positionen, men det är skönt. Och lite jobbigt, men musklerna får ju jobba 😉

  Svara
 6. Linda

  Jag är inne på Adinas linje – det handlar om att öva. Jag är inget fan av att rida för att jag är såå sjukt otränad. Jag orkar liksom inte – men när jag sitter på huk – oftast när han sitter i soffan så kan jag använda soffkanten för att hålla i mig och få stöd. Eller så får han helt enkelt hålla i mina händer. Jag har en sexpartner ¨som är tokig i känslan när jag sitter på huk och glider upp och ner – det går typ på en gång (det gör inte det i vanliga fall för den här grabben). Jag tror det blir någon speciell vinkel. Det går inte för mig när jag rider – men jag älskar känslan av hans upphetning och då blir jag extra kåt och när jag vill komma så byter vi position så att jag kan komma eller så får han komma och sen fingra sig till min orgasm =) Så med lite god vilja går det mesta.

  Lycka till Sheila! =)

  Svara
 7. Anima

  Lägg killen på golvet så man som tjej får hårt underlag under knäna/fötterna (vilket man föredrar), då blir det helt plötsligt mycket mycket lättare att rida och man känner att man kan kontrollera sina rörelser betydligt mer. Jag är själv väldigt otränad men på golvet funkar det jätte bra i alla fall.
  Ett tips är att använda duschgolvet(om man ryms att ligga där, eller varför inte ha killen sittandes)och låta duschen vara på och ge värme för golv och kropp.

  Lycka till

  Svara
 8. Yyrla

  Hm, nu uttryckte jag mig lite konstigt, jag menade att det var roligt att du tog upp det, jag har inte tänkt på att andra kan ha samma problem som mig. Framförallt känner jag igen mig i att det är lättaste när ”han så att säga pumpar underifrån”.

  Svara
 9. Stina

  Vad intressant att läsa hur alla gör. Själv gör jag annorlunda från de flesta här verkar det som. Jag sitter med knäna i madrassen ungefär i höjd med hans höfter och så rör jag mig fram och tillbaka, inte upp och ner och jag rör mest höfterna inte över kroppen på så vis kan man hålla på länge och få upp bra fart utan att vara vältränad. Jag lutar mig framåt och tar spjärn med händerna mot hans bröstkorg eller madrassen i höjd med hans huvud. Det här är är enda ställningen som det går för mig utan att jag stimulerar klitoris, tricket för mig ligger i rörelsen fram och tillbaka, för att göra upp och ner måste man vara en vältränad elitgymnast för att orka någon längre tid och som så många sagt innan mig inte så givande för tjejen. Många undrar hur det blir för killen men han upplever en friktion ändå och även att penis åker in och ut. Mina killar har älskat när jag rider dem då jag har möjligheten att verkligen ge gärnet i den här ställningen. Jag hoppas ni provar för om ni får till det så lovar jag ordentlig utdelning. Lycka till!

  Svara
 10. Kristin

  Även jag föredrar att röra mig fram och tillbaka framför att röra mig upp och ner när jag rider. Min kille tycker det är riktigt upphettsande när jag lägger vikten med händerna mot hans bröstkorg.
  Jag brukar också när jag gör denna rörelse åma mig (,ungefär som man gör när man dansar magdans). Det blir väldigt sexigt plus att g-punkten stimuleras.
  Denna ställning är en av mina personliga favoriter då den nästan alltid får mig att komma.

  Svara
 11. Pingback: Hur tränar man de nödvändiga musklerna? « Klumpesnusk & Sheila

Skriv en kommentar!