Recension: Fabulous Multi Pink

Äntligen kommer nu recensionen på denna ”rosa tingest” som vi nämnt fram och tillbaka, lite här och där.
Det gäller alltså Fabulous Multi Pink (279 kr) från Lustjakt.

Min första tanke när jag tog upp den ur paketet var, förutom dess ovanliga design, att den kändes annorlunda. På ett bra sätt. Detta pga att den är i medicinsk silikon, fick jag förklarat för mig av Lustjakt. Detta finner jag ingen information om på produktsidan, men det står däremot att den är 100% latexfri.. Jag kan dock säga att den är bra att ha om kvinnan har känsligare slemhinnor i underlivet, då den är så friktionsfri, med lite glidmedel är den en dröm!
Len och behaglig, inte alls den gummerade känslan som kommer med många andra stavar och skapar oönskad friktion utan en massa glidmedel.
Den var också liten och behändig, för att icke förglömma att den var i min favoritfärg – Rosa!
Den ovanliga designen grundar sig i att den är en lite ”allt-i-allo-stav”. Stimulans för både klitoris, g-punkt och analen. Ett litet plus var också att den lilla vibratorn är löstagbar, så om lusten faller på för lite klitorisstimulans enbart, så finns den där.
Något som också var en positiv överraskning var att den inte låter lika mycket som många andra stavar/klitorisvibratorer. Den låter självklart, en helt ljudisolerad är nog svårt att få, men det stör inte på samma sätt. Ibland får jag höja volymen på porrfilmen eller sätta igång musik medan jag läser porrnoveller för att få till en orgasm då jag blir störd av ljudet från vibrationerna. Så var icke fallet med denna alltså.

Det som dock störde mig lite var den lilla analstimulatorn. Jag är inte förtjust i analstimulans, speciellt inte av en så liten grej, så det störde mig och jag har allvarliga funderingar på huruvida man kan klippa bort den lilla grejen då jag fullkomligt älskade denna stav i övrigt.
Öglan på staven är superb att hålla i och de små ”piggarna” på klitorisstimulatorn är underbara. Staven i sig är liten, men när man för in den märker man att den trots allt kommer åt där den ska.

Plus:
+ En riktigt häftig (rosa) design.
+ Ytskiktet är något extra som känns väldigt behagligt.
+ Klitorisstimulansen är ytterst effektiv.
+ Trots sin ringa storlek har den en lyckad böj för g-punktsstimulans.
+ Den lägre ljudnivån.
+ Löstagbar klitorisvibrator.
+ Öglan gör staven lätt att hålla tag i.

Minus:
– Den lilla analstimulatorn, den var mest i vägen.
– Batteriet, visserligen är det bra att testbatteri kommer med, jag ville ju testa direkt, men jag vet inte om de batterierna går att få tag på i alla affärer. Speciellt inte uppladdningsbara som jag brukar köra på (för ekonomin), annars får jag köpa STOR-pack jämt..

Går den lilla ”anal-piggen” bara att få bort så kan jag ändra mig till 5 av 5. Nu får den dock ”bara” 4 av 5 så länge..

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!