Recension: Cirkus Eros

För oss som var på tiden då det begav sig tror jag att det skulle passa att nynna den här melodin som ackompanjemang till den här recensionen, det här är nämligen en recension av en bok!

Intimera skickade mig ett ex av Carl Johan Rehbinders bok ”Cirkus Eros”. Lite lätt förvirrande har den samma namn som hans (antar jag) officiella hemsida, men det spelar mindre roll.

Bokens innehåll består av 18 stycken erotiska berättelser. Det är berättelser på flera olika teman, och det som de alla har gemensamt är att de är ruskigt bra! Jag som uppskattar ord och språk, och dessutom gillar att läsa sexnoveller kände direkt att jag gillade den här boken. Calles språk är välgjort, fantasifullt och en sak som jag tyckte mig märka var att han inte gled undan när det hände saker. En del sexnoveller jag läst har en vilja att istället för att använda ordet ”kuk” så försöker man hitta nånting mer blommigt, vilket i sin tur kan förstöra den erotiska substansen i berättelsen.

Berättelserna är mycket fina, och jag tror att de flesta kan få ut mycket njutning av innehållet. Man kan antingen ligga och läsa den själv (som jag gjorde, och vid mer än ett tillfälle ägnade mig åt sköna sidospår) eller varför inte ha högläsning för en partner? Det senare tror jag skulle bli mycket intressant då språket i berättelserna lämpar sig väl för högläsning.

I övrigt håller bokens fysiska format hög kvalité. Tryck är bra och tydligt, papperet känns påkostat. Boken är bra inbunden och omslaget pryds av en smakfull men erotisk bild.

Jag tycker det här är en given vinnare, och bör finnas i bokhyllan hos alla som uppskattar välskriven och fantasifull erotik. Kika in på Intimera och beställ ett ex hem till dig tillsammans med nästa omgång leksaker, glöm inte bort att ange rabattkoden ”klumpesnusk” så får du 10% rabatt på hela din beställning.

färgkukfärgkukfärgkukfärgkukfärgkuk

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!