Lästips

Nu kommer jag att tjata om flerkärlek och andra icke-normativa synsätt på kärlek igen, men jag läste Adina (som är det tredje benet borta på Ormen i Paradiset) där hon skriver om sin syn på kärlek och förhållanden. Ville bara tipsa om det eftersom det speglar mycket av vad jag själv tror och tänker kring.

Ett litet utdrag:

Jag tror någonstans att människan inte är konstruerad att bara leva med endast en människa, att vi är fullt kapabla att älska fler än en person åt gången (menar då såklart kärleksförhållanden). Dessvärre har jag inga vetenskapliga belägg för detta påstående, bara en filosofisk tanke kring det. För visst hade det varit härligt med lite tyngd i detta inlägg med hjälp av vetenskapliga slutsatser, men så långt kan jag nog inte ta detta.

Mina vänner, kila nu genast över dit och läs det!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!