Konsten att duscha

Tidigare idag tog jag en lång dusch. Jag gillar att duscha, och när jag bodde hemma i tonåren fick jag ofta skäll från mina föräldrar för att jag kunde stå i upp till en halvtimme (!) i duschen och bränna dyrbart varmvatten. Nu när jag bor i lägenhet och varmvattnet ingår i hyran brukar jag ofta duscha länge. När mina fingertoppar är russin, då är jag klar.

Det enda jag saknade var sällskap. Jag vill ha en mjuk, varm, gärna mullig kvinna med mig i duschen. Jag vill smeka henne, sköta om henne, tvätta henne. Förena nytta med nöje och låta henne njuta av mina händer. Shamponera hennes hår och medan det verkar lite får händerna tvåla in henne. Smeka hennes kropp med tvål, göra rent i varje liten springa och vrå.

Det är en konstform att ta en sensuell dusch. Ett av mina favoritknep är att i början spola med iskallt vatten överallt i duschen. Kyla ner golvet, väggarna, överallt. Nästan så att man står där och huttrar lite. Sen skruvar man på varmvatten. Så hett som man bara står ut med. När varmvattnet träffar de nedkylda ytorna blir det tjock imma som fyller hela badrummet och gör det nästan drömlikt. Varma dimmor som lindar in mig och den jag duschar med.

En lång sensuell dusch är också ett bra tillfälle för mig att ge min kvinna en orgasm. Det är nånting särskilt med att stå där under strålarna och se hur hon kommer. Hur hennes kropp spänner sig, stönet som kommer ut ur munnen när mina fingrar varsamt hittar in i henne, hittar hennes känsloknapp och hur tummen och pekfingret mjukt masserar en bröstvårta. Slutna ögon, men öppen på alla andra vis. Öppen för den sensuella njutningen av att bli omhändertagen av någon man tycker om, och som tycker om en tillbaka.

Min tur sen. Ett brett leende möter mig när orgasmen ebbar ut. Varma ögon fyllda med kärlek. Två händer som vill smeka mig, tvätta mig, ta hand om mig. Mjuka pussar, varma och långa kyssar.

Till sist är fingertopparna som russin. Två nöjda människor som står i dimmorna och torkar sig, skrattar kanske lite.

Jag saknar det.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Konsten att duscha

  1. Din R

    Haha, oj! En hel halvtimma!?
    Näru, mina föräldrar har gett upp tjatet på mig när jag kliver ur duschen efter 1 – 1½ timma.
    Duscha är skönt. På flera vis 🙂

    Svara

Skriv en kommentar!