Glöm inte bort tävlingen

Ja, som sagt – glöm inte bort den. Det är en vecka kvar innan slussarna stängs och hittils har det bara kommit in två (!) bidrag med ett tredje utlovat. Var är ni, alla killar? Kom igen nu, visa er för damerna så att de har lite godis att rösta på.

Återigen, nedanstående bild är inte en tävlingsdeltagare utan en bild jag hittat och tyckte jag kunde fylla ut detta patetiska inlägg med 😉

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”Glöm inte bort tävlingen

 1. emma

  Min make känner inte för att vara en som man får rösta på. Tänk om man får minst röster? Killar är rätt känsliga när det gäller deras ”utrustning” tycker jag 😛

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Det är inte en omröstning om vem som har störst utrustning, eller är vackrast, eller nånting sånt. Jag har kallat det tävling men jag är den första att erkänna att det är en missvisande fras. Den som kan komma på en bättre och mer politiskt korrekt benämning är välkommen att dela med sig av den! 🙂

   Det är bara en omröstning om vem man bäst tycker förtjänar att få en Fleshlight. Smaken är som baken. Det som tilltalar en person kanske inte tilltalar en annan.

   Jag tycker också det är lite festligt hur lite sånt här vi fick höra när det handlade om tävlingar riktade till tjejer – men killar är plötsligt väldigt känsliga om det hela 😉

   Svara
 2. Kaja

  Bästa busken var väl riktad till båda könen? Men fördelningen bland deltagarna talade sitt tydliga språk kanske.

  Det skulle nog kunna bli ett intressant inlägg om man försöker reda ut varför.

  Svara
 3. Nisse

  Jag är fett taggad på vad folk tycker min penis.
  Kommer alla tre bilder visas om man skicka in 3?

  Svara

Skriv en kommentar!