En till sexdröm

Jag minns bara den här lilla snutten, men det var otroligt intensivt. Dessutom var det en sån dröm som är sådär kristallklar, det är som att vara vaken och medveten men man är inne i drömmen.

Det var jag och lillasystern till en klasskompis från högstadiet. Hon hade vuxit upp och blivit en mycket attraktiv kvinna, och vi satt på en gärsgård nånstans och pratade. Blond, välformad, glad och fin. Jag kunde speciellt lägga märke till hennes fina ben och rumpa, för hon var klädd i tunna tights och verkade inte ha nåt under. Förutom det bestod hennes klädsel rätt oförklarligt av en stor dunjacka som fick henne att se lite ut som en blå michelingubbe.

Så vi satt där och pratade, och plötsligt böjer hon sig fram och erbjuder mig att smeka henne. Min hand börjar smeka hennes rumpa och lår, och sen hittar den in mellan låren där hennes kön utstrålar värme. Kändes lite vått, så jag tog tag i tightsen och drog ner dem. Hon hade verkligen inget under, och hon stod där med rumpan bar, framåtlutad iförd den här stora dunjackan.

Allt jag behövde göra var att knäppa upp mina byxor och styra in min nu bultande kuk i henne…

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!