En tankenöt

Vi har stött på ett litet problem, en tankenöt som måste tas om hand helt enkelt.
Det gäller vår önskan om att ta in en extra tjej i sänghalmen. Vi ser också efter en man men av någon outgrundlig anledning är männen lättare att finna, haha!
Vi talade om det ikväll, igen, och då var den en man som frågat oss om detta med oralsex, hur vi ställde oss till det. Att vi kräver skydd är en självklarhet för oss, men vi har inte tänkt på detta med oralsex för mig, och den extra kvinnan. Män är det bara att slicka på och suga av med kondom på, så har min sambo gått till väga när han var singel också, det är ingenting nytt för oss. Men tanken på ev slicklapp som jag nämnt i ett tidigare inlägg, känns i praktiken inte så underhållande.

Vi är kluvna då vi för det första inte vill gå in i en ny relation med en annan människa och från början tvivla på denna, men å andra sidan så är det livsviktigt med skydd och vi förespråkar alltid detta oavsett.
Men för det andra så är det krav på skydd på männen utan tvekan, och inte kan jag tro att männen är mer troliga smittbärare än kvinnorna..? Eller är det så? Kan det vara någon djupt liggande fördom jag har som jag själv inte greppar hur jag ska förklara?
Jag är en som lätt blir gravid så skydd behövs på mannen även av andra orsaker än smitta, där faller ju kvinnan på det faktum att hon inte är förmögen att få en annan kvinna gravid på det sättet. Då krävs magi och en mirakulös överföring av någon helt annans sperma inom en snar framtid efter denne mans utlösning och den situationen kommer vi inte hamna i med en singelman eller kvinna.

Hur hade ni gjort? Jag vill otroligt gärna slicka och bli slickad, av både man och kvinna. Jag vill att min sambo ska ha möjlighet att slicka utan att vi behöver vara oroliga för något.
I en mer långvarig relation kanske det känns lättare, men vi kan ju inte kräva att någon annan ska vara exklusiva med oss, det är en absurd och omöjlig tanke.

Tankenöt, minst sagt..

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”En tankenöt

 1. Zettermark

  det finns inte jättemycket forskning på området kvinnor som har sex med kvinnor, men RFSL har gjort en bra rapport: http://www.rfslkronoberg.se/publikationer/som_att_slicka_pa_en_regnkappa.pdf

  Generellt kan sägas att lesbiskt sex överför sjukdomar precis som heterosex, men att penetrering (oavsett om det är en penis, fingrar eller leksaker) ökar risken för smitta. Slicklappen är väldigt otymplig, och dessutom försvinner ju skyddseffekten om tjejerna har gnuggsex sen efteråt. Testa er allihopa skulle jag säga.
  Lycka till 🙂

  Svara
  1. sheila Inläggsförfattare

   All form av sex överför smitta, därför förespråkar vi som sagt alltid skydd. Jag har dock inte haft bekymret med skydd för egen del (av typen slicklapp) då det varit kondom på, avsugning och pang på.
   Nu när det är mer aktuellt med skydd då vi vill ha med oralsex i våra lekar med andra, blev det genast lite krångligare.
   Vi är dock testade både jag och sambon. Jag har haft för vana att testa mig var 6:e månad förut, både som upptagen och singel i och med att min fd inte var trogen och mycket riktigt kom hem med klamydia en sväng. (Dock ej under en aktiv period med mig så jag klarade mig.) Jag har även testat mig två gånger sedan jag och sambon blev exklusiva så vi är 100% både han och jag på att vi är sjukdomsfria. 🙂

   Svara

Skriv en kommentar!