En skön men avbruten sexdröm

Jag drömde en sexdröm inatt. Föremålet för drömmen var en god vän, en kvinna som jag tycker är mycket sexig och som jag haft den goda förmånen att få se naken, och även röra vid några gånger.

I drömmen masserade jag henne. Hon låg på mage på ett golv (tror jag, drömmar är lite flytande på såna detaljer) och när jag var färdig vände hon på sig och låg på rygg. Tittade på mig och verkade mest bara ta det lugnt. Min högerhand började smeka hennes mage, den var mjuk och härlig. Hon log mot mig, inbjudande. Ett sånt där ”fortsätt gärna” typ leende.

Jag fortsatte. Smekte hennes mage och hennes bröst. Hon började andas häftigare, kåtare. Mina händer smekte henne, lekte med hennes styva bröstvårtor. Drog sådär mjukt i dem, fick henne att stöna.

Plötsligt insåg jag att jag var naken. Stod nära henne. Min högerhand smekte ner mot hennes fitta. Hon särade på benen, jag känner sådär skönt strävt könshår mot min handflata. Hon ligger mot mig, vrider sig. Stönar högt, flämtar. Mina fingrar hittar in i henne. Smeker hennes mjuka våta fitta inifrån.

Jag känner min kuk tryckas mot hennes kropp. Känner hur den styvnar när den gnids mot henne. Hon andas häftigt, ligger och vrider sig och gör krumbukter medan jag hanterar hennes fitta. Jag undrar hur det här ska gå, hur ska det här sluta?

Hon ändrar ställning. Min nu hårda kuk guppar framför hennes ansikte. Hon öppnar munnen, läpparna sluter sig kring mitt ollon. Så ljuvligt skönt.

Precis då ringer telefonen och väcker mig…

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”En skön men avbruten sexdröm

 1. Wicke

  Hmm låter som när jag har mina. Allt är så uppeggande, men när det verkligen hettar till. Ja då ringer klockfan. Snacka om dålig tajming

  Svara
 2. M

  Jag skulle helt klart övervägt att skälla ut personen som ringde dig. Om inte klockan inte ringde för att ställt alarm på den. Då blir det svårt.

  Svara
 3. Mimi

  Usch, det där är det värsta som kan hända. Och det faktum att man måste gå upp i kylan efteråt… Men det låter som en väldigt trevlig dröm 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!