Dagens bild: midja och mage (100330)

En förvånansvärt ofta förekommande missförståelse verkar vara att jag inte tycker om smala kvinnor, eller att jag på nåt vis aktivt motarbetar smala kvinnor. Det är faktiskt inte sant. Även om jag lutar mycket åt mulliga damer och är väldigt tydlig med att markera mitt intresse för just runda kvinnor utesluter det inte att jag tycker väldigt bra om smala tjejer också.

Det är faktiskt väldigt individuellt vad jag gillar, och även om jag har generella principer för vad jag finner attraktivt hos kvinnor finns det alltid undantag för dessa principer – och ofta undantag för undantagen också.

I korthet, jag vet vad jag gillar när jag ser det. Jag väljer dock att fokusera mitt bloggande här på det faktum att jag tycker mycket om just mulliga kvinnor, och känner att mulliga kvinnor är underrepresenterade i smakfulla nakna sammanhang, samt vill visa alla mulliga kvinnor därute att ni är precis lika attraktiva som de smala tjejerna.

Men, dagens bild föreställer en smal tjej, och jag bara råkar gilla bilden. Därmed sagt betyder det inte heller att jag plötsligt övergett min förtjusning för runda tjejer 😉

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Dagens bild: midja och mage (100330)

 1. Johanna Sjödin

  Jag förstår att man faller från att ta avstånd för sådana föreställningar, men jag tycker inte riktigt att du gjort dig förtjänt av påståendet att du inte skulle tycka om andra kroppstyper än stora.

  Personerna som påstår det kan inte ha läst din blogg. Det framgår hela tiden att du gillar kvinnokroppen. Om du går igång extra mycket på en viss sorts kropp hör inte riktigt dit. Frustrerande när folk inte kan hålla två tankar i luften samtidigt.

  Rätt många tror att jag hatar kukar som INTE är stora för att jag gillar stora.

  Fråga gärna vad de baserar påståendet på. Att du gillar stora kroppar förstår den femåring som har chokladglass som favoritglass och också gillar andra smaker att inte håller 🙂

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Ja, jag tycker alltid det är lite mysko när jag får höra det. Jag går igång på kvinnor – stora, små, korta, tjocka spelar mindre roll. Mitt öga gillar massor med saker, och som du säger, bara för att man gillar chokladglass utesluter det inte att man gillar vaniljglass eller päronglass också.

   Det är ett väldigt svartvitt tänk, och tyvärr är det förvånansvärt vanligt. Man gillar EN sak och hatar allt annat.

   Svara

Skriv en kommentar!