Är jag en kändis?

En märklig sak hände mig idag. Jag har gått hela eftermiddagen och undrat över om det här är bra bloggmaterial eller om det bara är en enda stor egotripp som jag ska njuta av privat. Jag misstänker att sanningen ligger nånstans mitt emellan.

Men nu har jag inlett det här, så därför får jag vackert avsluta det.

Jag har sedan jag startade min blogg och sett den öka i popularitet och besöksantal undrat om jag nånsin skulle råka på vilt främmande människor som pratade om den i min närhet utan att veta vem som är precis bredvid.

Nu har det hänt. Jag satt på lokalbussen hem tidigare idag och funderade på mina olika göromål och förehavanden. Två tjejer i de övre tonåren/låga 20 (omöjligt att avgöra exakt) klev på och satte sig på stolarna bakom mig. Hör hur de sitter och kvittrar i väldigt högt tempo, och tänker inte mer på det.

Men så hör jag hur de sänker tonläget lite och börjar prata om nätet och det märks på dem att det här är nåt mer för dem själva. Plötsligt är mina öron på helspänn medan jag tar på mig en ointresserad min och låtsas som att jag inte hör dem.

De pratar nämligen om mig!

Jag hör inte så bra vad de säger, bullret från bussen och deras sänkta tonläge hjälpte inte mitt tjuvlyssnande. Men jag hörde dem säga bra saker om mig, om hur jag och Sheila skriver (tydligen är vi ”sååååå bra asså”) och de nämnde även lite andra bloggar som de gillade. Bl.a. nämnde de PussyPower och SwedishTeen, så ni kan också ta till er lite ära.

Jag misstänker att det finns två tjejer nånstans nu som desperat försöker komma ihåg vem som satt framför dem på bussen 😉

Läs även dessa inlägg:

9 tankar kring ”Är jag en kändis?

 1. Mimi

  Underbart 🙂 glad att jag ska flytta till Umeå snart, ska spana efter dig på bussen 😀

  Svara
 2. pussy*power

  Haha ja de grunnar de säkert på halva natten! Och sitter här och läser våra kommentarer *LER STORT* Gu’ vad spännande om jag skulle höra ngt sådant. Jag avslöjar knappast var jag bor – men stor är det 😉

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Tja, då vet de hur jag ser ut. Vilket inte gör så mycket, för det är inte lätt att spåra nåns identitet bara via utseende 🙂

   Svara

Skriv en kommentar!