Är du kvinna och vill förändra världen?

Jag och min vän Linda pratade igår om lite olika saker, och gled in på ämnet som är osäkerhet kring sitt könsorgan. Det här är väldigt vanligt hos kvinnor, många kvinnor (speciellt unga kvinnor) oroar sig för utseendet på sin fitta. De oroar sig för om blygdläpparna är för stora, för små, om de har för lite eller för mycket hår osv. Porren har en stor del i den här osäkerheten, tror vi.

Vi kom fram till att vi skulle vilja visa den vackra mångfalden hos kvinnors fittor, visa att de kommer i alla storlekar, former, färger och smaker. Kanske på det viset kan vi få kvinnor att känna sig lite bättre om hur deras könsorgan ser ut, och trivas med sin fitta så som den är, inte så som den ”borde” se ut.

Därför söker vi efter kvinnor som är villiga att ta en bild på sin fitta och skicka in. Det kommer att bli en permanent utställning av fittor här på Klumpesnusk.se, och om man skickar in en bild på sin fitta kommer den att hamna där så att andra kan beskåda den, njuta av den och kanske må lite bättre efteråt.

Vi söker efter alla sorters fittor. Det spelar ingen roll hur den ser ut. Jag upprepar, ingen som helst roll hur din fitta ser ut. Vi vill visa mångfalden hos det kvinnliga könet.

Hittills har vi en fitta redo, och det är Lindas. Vi vill ha fler. Jag hoppas att även min coblogger ställer upp!

Så vill du visa upp din fitta (eller din flickväns/sambos/frus) och kanske bidra till att kvinnor slappnar av mer kring utseendet på sitt eget könsorgan, skriv en kommentar eller helt enkelt maila in din bild.

Återigen, det spelar ingen roll hur din fitta ser ut. Det är mångfalden som är viktig.


(Bilder från Wikimedia Commons)

Läs även dessa inlägg:

5 tankar kring ”Är du kvinna och vill förändra världen?

 1. Linda

  Tanken är inte att på något sätt döda all osäkerhet som finns bland kvinnor – utan att visa på att alla ser olika ut och det är okej. Precis som att alla har olika hårfärg, kroppsform eller liknande. Temat är liksom lite ”Det är okej att vara sig själv för du är vacker som du är”

  Svara
 2. A

  Bra där! Jag läste någonstans att Amelia gjort en undersökning bland sina läsare nyligen och kommit fram till ett minst en tredjedel (minns inte exakt, men det var chockerande) inte hade kollat på sin egen fitta med en spegel, och att två tredjedelar inte skulle känna igen sin egen i en line-up. Men det kanske beror på att man har sett så få ”riktiga” om man är heterotjej, och tror att alla andra ser ut som ens egen, eller som porrfittor? Jag trodde i alla fall att allas såg ut som min väldigt länge.

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Många kvinnor känner inte igen sitt eget könsorgan. Det vet jag av egen direkt erfarenhet. Jag har länge förespråkat att kvinnor borde lära känna sin fitta och som du säger se den i en spegel och lära sig känna igen den.

   Män lär sig snabbt hur kukarna ser ut och fungerar. Den sitter där, den sticker ut, den är i vägen. Man har nästan inget val. Sen är manskulturen väldigt kukig också, man ska inte skämmas för sin kuk. Många kvinnor får tyvärr lära sig att deras fitta är ful och skamlig och nåt man ska undvika. Det är helt fel!

   Vi kommer att beröra många punkter med vårat lilla projekt, men det vi först och främst vill visa är att alla är olika och alla är fina.

   Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Det kommer. Vi har fått några väldigt fina bilder men skulle gärna vilja ha fler innan vi kan sjösätta det här ordentligt!

   Svara

Skriv en kommentar!