Amatörbilder: Sandra

Sandra skickade in fyra bilder föreställande sig själv. Hon skriver:

Hejsan!

Satt och kikade på eran sida och fick en plötslig lust att bara ta några bilder själv, – sagt och gjort.
Bifogar 4 bilder, till mesta dels på min mage och mina höfter som jag verkligen avskyr på mig själv, får se hur det blir med responsen om jag får turen att hamna på eran sida, annars skulle jag absolut kunna tänka mig lite vågligare bilder! 🙂

Tack för ditt bidrag, Sandra! Jag hoppas att övriga läsare uppskattar det också, och lämnar kommentarer. Vill du skicka in lite ”vågligare” bilder så är jag säker på att jag inte blir den enda som uppskattar det 🙂

Läs även dessa inlägg:

10 tankar kring ”Amatörbilder: Sandra

 1. Norrländska

  Varför avskyr du de där höfterna och magen? Dom är ju fantastiska! Precis sån figur som jag skulle välja att pussa på om jag fick chansen 🙂

  Svara
 2. Polyamorös Make

  Undrar hur många tjejer i min omgivning som inte hade älskat att ha en sådan mage/höft/bak som du har Sandra. Var stolt över den, var stolt över din kropp, den är din och den behagar andra, med din tillåtelse.

  Svara
 3. Karin

  Tack för att du vågade dela med dig Sandra, modigt att skicka in bilder på delar man inte riktigt gillar själv! Jag önskar att du kunde se dig själv med mina, och som det verkar, de andra läsarnas ögon; du har en otroligt fin kropp som det är ett väldigt slöseri att inte tycka om och uppskatta!

  Svara

Skriv en kommentar!