Amatörbilder: Fitta plus kuk (100319)

Meg ville delta i mitt och Lindas lilla projekt, och skickade in två bilder på sin vackra fitta. Det tycker vi mycket om att se, och det är som alla fittor en vacker sådan. Men hon skickade även med bilder på sin älskares kuk.

Hon skriver om den:

”Jag skulle samtidigt vilja skicka med några bilder på min älskares kuk, dels för att jag har för mig att ni sällan fick in kukbilder, men mest för att den i mina ögon är så perfekt.
Själv har jag aldrig sett snyggare kuk, lagom lång så jag känner när han bottnar, perfekt form, rak, till och med pungen är snygg. (Även om den inte är med på bilderna).
Han tog bilderna för att jag fråga om jag fick skicka dom till er, så det är med hans godkännande jag skickar dom.”

Det stämmer, vi får sällan in kukbilder men nu har det ju ändrats lite. Jag håller med om att det är en mycket fin kuk, ett riktigt praktexemplar. Det är trevligt att ni båda delar med er av era vackra kön, och jag hoppas att läsarna också tycker om titten.

Här är två bilder på Megs fina fitta, och några på hennes älskares kuk. Se och njut.

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Amatörbilder: Fitta plus kuk (100319)

  1. John

   Vadå ”sällan man får säga så”? Du får väl säga så hur ofta du vill. Vad hindrar dig? Blott din egen blyghet möjligtvis men då är det ju den du bör klandra och inte omvärlden.

   Svara
   1. max

    skönt att se att du inte lider av hans problem med ödmjukhet och blygsamhet utan glatt klampar in och talar om din åsikt precis överallt! bra jobbat!

    Svara

Skriv en kommentar!