Amatörbilder: ”D”

Signaturen ”D” skickade in följande fyra bilder som hon ville dela med sig av. Ser lovande ut, eller hur? Men visst har hon för mycket kläder på sig? Håller ni med mig om att vi alla vill se fyra nya bilder där hon inte döljer sin vackra kropp?

Skriv en kommentar och låt henne få veta att hon inte behöver dölja sin fina kropp för oss!

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”Amatörbilder: ”D”

 1. Kay

  Oj vilken gnällkärring jag känner mig, men det är en seriös fundering:

  Det är vackra bilder ovan. Om D vill skapa fler sådana här bilder tror jag de också blir vackra. Om D vill klä av sig mer så tror jag D kan skapa mer nakna vackra bilder. Om D sätter på sig mer tror jag D kan skapa mer påklädda vackra bilder.

  Ibland känns det som om det måste vara av eller på, och att detta val ska tas av någon annan än den som är på bilden. Som att betraktaren är den med makten att bestämma.

  Kan vi inte njuta av den bild som finns framför våra ögon utan att skrika efter mer eller annorlunda? Undrar?

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Självklart kan vi njuta av D precis som hon är. Det är inget fel alls på bilderna, och som du säger – skönhet finns där oavsett om det är påklätt eller naket.

   Svara
 2. MizzE

  Jag håller med Kay här ovan. Min första tanke angående ”uppmuntringen” för att få mer avklätt var ”Varför hetsa för mer naket? Det är ju superbt precis som det är!”

  Jag kan faktiskt tycka att det är en aning ”för mycket” när det ska vara närbilder på bara kön, så det är trevligt med lite påklätt.

  För övrigt så är linjerna och kurvorna som uppvisas väldigt fina.

  Svara

Skriv en kommentar!