Älskare för hans skull?

Jag ska börja med en påpekan om att mörkhyade mäns påstådda kukstorlek är något jag kommer behålla i min fantasi, oavsett hur sanningen än må vara. Det är samma sak med storbystade blondiner, denna myt om att blodiner är storbystade behåller många män säkert inlåst i fantasin och så gör även jag med mörkhyade mäns doningar. Det bara är så och tur att vi alla har vår fria rätt till dylika tilltag.

En uppdatering från tysta Sheila då.. Det blev inte riktigt som det var tänkt i helgen, vi hade ju tänkt besöka vår första Parklubb, men istället bjöd vi hem två nya men kära vänner på middag. En riktigt trevlig kväll med god mat, dryck och erotik-spel avslutades på soffan alla fyra i någon svettig och stönande sexorgie. Helt underbart! Det går lite för länge mellan gångerna för min smak bara. Jag vill ha möjlighet att hitta på porr och erotik i stort sett jämt. Men å andra sidan blir det nog som min sambo säger att man skulle vänja sig och det då inte skulle vara lika roligt längre. Tyvärr, må tilläggas, tyvärr..

Jag har haft svepande funderingar på ämnen att ta upp här, sådana som passerat i ögonblicket och sedan varit som bortblåst. Något jag dock funderat mer på är ett förslag som min sambo kom med här om dagen. Om hur jag ställde mig till att skaffa en älskare.
Det är inte första gången han öppet funderar på detta tillsammans med mig och det är inte första gången jag säger att jag inte känner mig helt bekväm med den tanken. En del kvinnor kanske skulle jubla och tycka det var ett riktigt bra erbjudande som man ska ta vara på. Jag vet inte varför jag inte känner så..
Hans tanke bakom är att jag ska få bli riktigt tillfredställd, men det grundar sig i en känsla av otillräcklighet för honom och det vill jag absolut inte späda på. Han är alldeles tillräcklig för mig, även om jag inte blir fullt ut nöjd alltid, nymfoman som jag är. Men han har ändå givit mig det bästa sex jag haft någonsin, de bästa orgasmerna.
Sedan tänder han på att se mig njuta och vid någon av dessa träffar med en eventuell älskare vill han vara med och se. Vilket inte heller gör att det känns okej, även om det då skulle vara mer för hans skull än min egen, så kan jag inte bli riktigt vän med den tanken.

Kanske är det så att jag inte är redo helt enkelt. Dessa otrohetskänslor som skulle komma upp och det faktum att det bara finns EN man jag VILL ha sex med. Jag ger det en ärlig åtanke och vi har pratat om det, men jag vet inte när det skulle komma att kännas okej egentligen..?
Jag tror hellre jag vill ha en älskarinna i så fall, det är något som inte han kan ge mig samt att han skulle vilja vara delaktig ibland. Även om en fast relation utanför vårt förhållande, oavsett det är med en man eller en kvinna, inte är något jag vill heller…
Det är otroligt svårt att få rätsida på dessa funderingar.

Jag är skapad för en person andligen, men en person ensam har svårt att hantera mig kroppsligen.

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Älskare för hans skull?

 1. Slynan

  Whohoo säger jag bara! Jag tycker att du ska anta han önskning. Men i stället för att skaffa dig en älskare/älskarinna kan du ju skaffa dig en slav/slyna som du kan få utlopp lite andra delar på. 😉

  Svara
 2. sheila Inläggsförfattare

  Ja det har han också sagt, i och med att han trots allt är vanilj.. Men för att vara ens i närheten av redo så måste detta ha sin gång i kvarnen (huvudet), det finns en viss ordning saker ska ha, haha! 😉 Men hur får man bort känslan av att vara otrogen när otrohet inte föreligger, allt sker ju i samförstånd.. Hur gör man då?

  Svara
  1. klumpesnusk

   Då är man monogamiskadad 😉

   Om du har en älskare med hans vetskap, godkännande och medgivande så är du ju inte otrogen, varken känslomässigt eller logiskt.

   Jag tycker du ska anta hans erbjudande och hitta en regelbunden älskare. Jag tror att om du kan släppa din otrohetsångest så kommer det bara att bli bra – han kommer att känna sig mindre stressad och pressad, och du blir bättre tillfredsställd. Det kan ge en rejäl nytändning till erat gemensamma sexliv också.

   Svara
 3. Slynan

  Men du är ju inte otrogen om han ber dig om det. Fast det är ju ”kvarnen” som styr det där ha ha.
  Jag vet faktiskt inte hur man gör. Jag vet att jag inte skulle känna det som om jag vore otrogen om min man bad mig om något sådant.
  Och om du skulle ta ut de andra lustarna så behövder det ju inte ens innefatta penitrering och sex i ”den” bemärkelsen. Då kan du ju få utlopp för din dominanta sida och sedan åka hem och tömma den slutgiltiga lusten hos din sambo ”the big finale”. Då blir personen som du ”leker” med ett ”redskap” och inte en älskare *ler*
  Det är ju dessutom ett stort bevis på hur mycket han litar på dig om han ber dig om något sådant. Jag ser det som en omtanke om att du ska få utlopp för de delar han inte kan eller vill ge dig.

  NJUT KVINNA 😉

  Svara
 4. Anna

  Varför inte ha ett par som älskare/älskarinna då får du ju både och 😉
  Bara och passa på, som föregående talare sa NJUT!!!!

  Svara
 5. Mia

  Min pojkvän kom med exakt samma förslag för ett tag sen. Jag har berättat för honom att en av mina fantasier är att få ligga med honom och en annan man samtidigt, men när han tog upp det så precis som med dig Sheila kändes det lite som om det kommer från en känsla han har av otillräcklighet (jag känner dock inte så, han är den bästa älskaren jag någonsin haft).

  Lite knepigt hur man ska hantera det….

  Svara
  1. klumpesnusk

   Jag tycker att man ska kunna lita på sin partner. Om han säger att han vill att du ska ha en älskare, så då måste du lita på att han är nöjd och inte känner sig otillräcklig.

   Han accepterar säkert bara att du (och Sheila likaså) har en mycket större sexlust än han ensam kan tillfredsställa, och hellre än att göra ett problem av det (dvs svälta dig) så vill han att du är nöjd och tillfredsställd och därför uppmuntrar han att du har en älskare.

   Så hade jag sett det iaf. Man ska inte anta att det är negativa orsaker bakom hans åsikter, utan tvärtom att han VILL att du ska vara tillfredsställd, för det tillfredsställer honom.

   Svara

Skriv en kommentar!