Vackra och unika

Jag har tänkt en del på detta med nakna män, framför allt vanliga sådana.
Många sidor har jag klickat på men det man finner är vältränade kändisar eller ren och skär gay porr. Jag har inget emot gay porr, det är inte det. Men det finns trots allt helt vanliga män som är snygga, sexiga, charmiga och åtråvärda. Precis som kvinnor i alla former och storlekar är vackra, gäller detsamma för män.

Men när man sitter på internet och söker så hittar man enbart detta, eller de mest groteska skämtbilder de kan komma på. Mycket underligt finns trots allt att finna på internet om man bara tittar lite extra. Det är dock inte vad jag är ute efter. Klumpe gav mig tipset om en internetsida, en blogg med nudistbilder och jag klickade såklart in där direkt och tänkte att mina bekymmer med bilder på vanliga män är över… Men icke. Då börjar jag automatiskt fundera om det är så att jag är för kräsen ändå? Men så inser jag att det trots allt inte finns en lika stor marknad för heterosexuella, helt vanliga karlar. Varför inte?!

Jag kan säga att när det gäller ovan nämnda kategori av män så tycker även jag bättre om bilder där det finns lite kläder på, iallafall underkläder. Det gäller även bilder på kvinnor, gärna underkläder på bilderna eller skuggning på rätt ställen, det ger bilden lite klass tycker jag.
Jag får helt enkelt leta vidare och hoppas att jag hittar bilder, eller varför inte göra en tävling av det? En tävling där upplägget är att man skickar in en vanlig men sexig bild på sig själv, helst män. Det var en idé jag nog ska spinna vidare på. Kvinnorna som läser här skulle nog inte ha något emot det tror jag..?

Attraherad blir jag av de män och kvinnor som har något extra. Jag kan bli attraherad även utan att ha sett människan naken, eller ja det är nästan när vi hamnar nakna tillsammans som attraktionen jag byggt upp under det påklädda stadiet får agera skyddsnät lite grann. Grunden läggs under ett påklätt stadie så att säga. Vet inte många som skulle säga: ”hon verkade inte så intressant, tråkig rent av och det var pinsamt tyst. Men när jag väl fick henne att ta av sig kläderna, då insåg jag att hon var något för mig, även om hon inte går att prata med ALLS!”
Det kanske var att ta i och många män skulle hoppa i säng med men jag tror ni förstår meningen med det hela jag försöker få fram. Det handlar inte om hur personen ser ut nakten utan personen inuti.

Jag och sambon träffade exempelvis ett par idag, vi har träffat dem en gång innan och kände oss direkt samspelta så vi ville träffa dem igen. De var och hälsade på oss idag och de är ett mycket attraktivt par, enligt mig. De har något speciellt båda två, även om de utåt ser ut som helst vanliga ”Svenssons” med både kurvor och volanger. Hon är en kvinna som får mig att le, hon är vacker att se på, även om hon som idag går omkring i joggingbyxor. Han har en sådan blick som jag gärna vill att en man ska ha, han är stor, snygg och känns trygg att vara omkring vilket är guld värt.
Hon presenterade dem som ”troll” första gången vi bytte bilder med varann, vilket inte alls stämmer tycker vi. De är trevliga och lätta att umgås med och jag ser fram emot nästa gång den chansen ges.

De jag funnit varit som allra vackrast har haft det där lilla extra, något unikt.

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “Vackra och unika

 1. Tessi

  Nej, jag skulle absolut inte ha något emot en tävling på denna sida med bara nakna manskroppar!;p
  Och ja, det är som du säger, har personen något unikt, något som fångar en så är utseendet ganska sekundärt. Att ha ett sexpack på magen och vara helt tom i huvudet går helt bort för min del i alla fall.
  Dock så är ju utseendet det första man ser hos någon och det man förmodligen attraheras av först, och jag tycker att kräsen är något man absolut får vara. Med detta sagt så betyder det ju inte att alla vill ha magrutor och silikonbröst på sin respektive:)

  Svara
 2. Maken

  Skulle gärna skicka in en av mina personliga favoritbilder på mig själv (om man får vara så ego) till en sådan tävling 🙂

  Svara
 3. A

  Ja! Hurra! Vilken bra idé! Jag önskar att min pojkvän skulle vilja ställa upp för han är så himla, himla snygg. Men jag är ganska säker på att han skulle säga nej..

  Svara

Skriv en kommentar!