Mitt deltagande

Kära läsare. Det har inkommit önskemål i kommentarsfälten och via MSN som tycker att jag ska ställa upp i tävlingen.

Låt mig nu en gång och för alla säga att det kommer inte att hända. Detta eftersom jag redan har en sån Fleshlight som är priset och därför inte är intresserad av att vinna en i min egen tävling. Det känns inte rättvist helt enkelt.

Ursprungligen tänkte jag även lägga till orsak nummer två, vilket är att jag inte är så förtjust i tanken på att visa upp mig. Jag tycker inte om mitt utseende, jag trivs inte alltid på bild. Bla bla bla, etc etc.

Jag satte mig faktiskt ner igår kväll och skrev ett inlägg där jag totalt sågade tanken på att vara med i min egen tävling. Lite för att jag som sagt inte kände att jag ville vinna priset, men mest för att jag instinktivt sparkade bakut lite vid tanken på att visa mig själv på bild.

Men innan jag publicerade det kände jag att det kanske var en bra idé att låta tanken sjunka in. Att känna efter hur jag verkligen kände. Ju mer jag tänkte på det, desto blev mer känslan att jag var lite hycklande, och att det var ju egentligen inte en sån big deal att ta tre bilder på sig själv. Sen kände jag också att kanske vore det lite bra för självförtroendet att göra nåt sånt här?

Så, för att sammanfatta. Det kommer inte att komma nåt deltagande från mig i tävlingen. Punkt slut. Case closed.

MEN…

Om jag har en bra dag och känner mig lite fotosugen ska jag prova på att ta några Vanliga Bilder på mig själv. Om jag efteråt får till tre bilder som jag är helt nöjd med samt tycker att jag kan dela med mig av – då ska jag lägga upp dem i ett inlägg.

Jag lovar inte att det kommer att hända, men jag lovar att om jag får till tre bilder jag är nöjd med så kommer ni att få se dem.

Läs även dessa inlägg:

8 reaktion på “Mitt deltagande

 1. fröken

  Att visa upp sig på bild är jobbigt, tycker jag iaf. Därför har jag börjat ta en massa bilder på mig själv. Att på något sätt hitta till et ställe där jag kan vara nöjd. Jag har hittat dit idag och jag har en bunt med manliga beundrare att tacka då de pushat mig att se vad de ser. Sen betyder det inte att jag är nöjd utan jag vill fortfarande förändra min kropp men jag är till freds med mig själv.

  Svara
 2. Manlighetens drömmar

  Nu har jag ju faktiskt redan ”vikt” ut mig i min egen blogg (took some guts) under höstens tidigare tävling så jag skulle ju lika gärna kunna ställa upp här. Priset är dock för mig rätt ointressant så jag saknar den där lilla moroten.

  En liten morotsbit skulle kanske kunna vara att se dig ställa upp i din egen tävling, för att sporra oss andra, som jag gjorde – dock så misslyckades jag nog eftersom jag trots det enbart fick två deltagare. 🙂 Du kanske lyckas bättre? 🙂

  Svara
 3. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Med risk för att kanske vara lite trubbig, men det här är slutgiltigt. Jag tänker inte ställa upp i min egen tävling. Så enkelt är det.

  Dock tänker jag försöka ta tre, någorlunda konstnärliga bilder på mig själv i ett försök att utveckla min syn på min egen kropp, och för att visa både för mig själv och nätet i stort att jag är den jag är och att det behövs mer ”vanliga killar”.

  Ni får helt enkelt acceptera det 🙂

  Svara
 4. Sexpresenter.se

  Moraliskt sett så borde du inte vara med i tävlingen, men det är ju helt upp till dig själv. Själv så tycker jag att du tar ett bra beslut.

  Du ska absolut ta ett par bilder och slänga upp separat på bloggen, kan vara kul tkr jag iaf. 😉

  Svara
 5. Kaja

  Jag vill nästan inte att tävlingen ska vara en tävling. Det kan vara jobbigt att lägga upp bilder på sig själv, och ännu mer så när någon ska jämföra en med andra och rösta.

  Däremot vill jag se massa fina bilder på vanliga män! Och kunna uttrycka min uppskattning om var och en.

  Svara
 6. Missne

  Jag håller med Kaja – tycker inte heller att det borde vara en tävling, men å andra sidan kanske ett pris gör att det känns mer värt det och lite roligare =) Vi får hoppas att alla de killar som inte vinner förstår att rösterna inte gör dem mindre fina eller mindre manliga.

  Och jag tycker att du har all rätt att vägra vara med, precis som alla läsare kan välja att inte göra det. Men personligen ser jag fram emot en framtid där din självkänsla är bra nog att trivas bättre – för om du är såhär bra som osäker, tänk bara hur bra du kommer vara när du känner dig nöjd!

  Svara
 7. sheila

  Det var lite det som var tanken, att ett pris skulle vara en morot för männen att skicka in bilder. 🙂 Därmed tävlingsaspekten i det hela. Men precis som ni antyder så gör det inte de som inte vinner mindre sexiga, absolut inte!
  Det gäller både kvinnor och män, naturligt är sexigt.

  Svara

Skriv en kommentar!