”Min man vill ha killsex”

Jag såg en ”artikel” om en kvinna vars man hade drömmar om att ha sex med en man.

Sandra och Christian gifte sig 2001 och har ett fint förhållande.
Allt fungerar bra – även sexlivet. ”Ja, han är en bra älskare med mig, omtänksam, snäll, snygg, ger mig massage ofta, lagar mat och passar upp på mig på olika sätt”, skriver Sandra på FamiljeLiv.se.

Men nu har oroande uppgifter kommit fram. Christian sexchattar med andra män.
Han har erkänt att han tänder mycket på att fantisera om att ha sex med andra män. Men vad ska jag ta mig till? Det känns som han varit otrogen och när vi har sex är jag ju inte säker på om han fantiserar om andra?”, fortsätter Sandra på FamiljeLiv.se.

”Det är inte det att jag inte gillar bs-, eller hs-killar. Det är bara det att livet blir såå jobbigt när det plötsligt gäller min man, mina barns far och min bäste vän”.

Jag funderar då på hur jag hade tacklat situationen. Min fd tyckte om analsex, ja dildosex utförd på honom själv. I början kände jag mig lite konservativ och tråkig men sedan utförde jag dessa tjänster på honom då det var något han ville och upptäckte att det inte var något farligt i det alls. Stundvis var det upphetsande, fast det vågar man ju inte erkänna, haha.

Senare tog jag upp detta med en eventuell bisexualitet med honom och han avfärdade det ihärdigt, med lite av en bögfobi i blicken. Trots att jag visste att han med sin äldste barndomsvän vid ett flertal tillfällen haft ”killsex” och löpt linan ut killar emellan. När han väl träffade en annan bisexuell man i bekantskapskretsen började han mjukna inför idén och jag fick senare veta att de också löpt linan ut tillsammans.

Min tanke inför artikeln är alltså att det är för det första bra att han talar med henne om sina fantasier. Gör man inte det kan det lätt konsumera en inifrån och när det är något man brinner för är det inte hälsosamt för varken honom eller deras relation.

Men… Ett stort men finns för mig i artikeln och det är att han sexchattar med män bakom ryggen på henne. Det är aldrig okej. Otrohet är när man går bakom ryggen på varann, vilket han bevisligen gör eller har gjort.
En lösning är ju att lyfta fram problemet, att han får prata om det och hon verkligen försöker lyssna. Att de sedan kanske leker tillsammans om hon kan tänka sig det. Det är ett sätt för honom att testa, tillfredställa lite lust med ett halvdant substitut visserligen, men det är ett sätt för henne att få vara med.
Sedan som en kommentar hon fått, släppa honom och låta honom chatta med män, med hennes tillåtelse och insikt i vad som händer. En dag kanske hon känner att det skulle vara okej att han träffade en man för sex. Förutsatt att det bara är sex och han verkligen visar henne att kärleken är hennes och enbart hennes. Att hon då kan känna sig trygg i det.

Jag hade nog hanterat situationen ungefär så om sambon hade uttryckt en önskan om att ha ”killsex”. Jag vet att en hemlig önskan förtär och man måste diskutera den med sin partner tillslut. Jag har ju en önskan om att ha sex med en tjej, vilket jag gjort klart för min sambo redan från början så han visste det och när det en dag händer så vet jag nu efter samtal om det att jag har hans ”välsignelse”. Precis som han vet att han har min om han skulle få för sig att prova ”killsex”.

Vi har bestämt att vi inte ska begränsa varandra och att vi har en brutal och öppen kommunikation med ärlighet oavsett om den gör ont eller förvirrar. I början var det lite smärtsamt, men nu känns det mycket bättre och jag hade inte bytt den trygghet jag har med min sambo nu mot någonting, just för att jag vet att han är ärlig med mig och berättar saker oavsett dess natur och min eventuella reaktion.
Så det stadiet skulle jag rekommendera att kvinnan försöker komma till och ta med sin partner i. Att de har en öppen kommunikation.

Hon skriver att det blir så jobbigt för att det är hennes man, hennes barns far och hennes bäste vän… Hur känner han då? Det är inte fri väg för ”killsex” i alla kretsar ännu tyvärr, kanske han skäms och behöver stöttning i sina fantasier, i att känna att han inte är ett dugg konstig för att han har dem.
Men som sagt, chatta bakom ryggen, a huge No No. Gör om och gör rätt. (Nja, rätt enligt mig iallafall, vilken tur att jag är fri att tycka som jag vill, haha!)

Läs även dessa inlägg:

5 reaktion på “”Min man vill ha killsex”

 1. sheila Inläggsförfattare

  Jag är ganska (läs: väldigt) öppensinnad så för mig skulle det inte vara något bekymmer, alls. Jag ser det som så att det är något jag inte kan ge. Strap-on i all ära, men riktig vara kan jag inte leverera och det skulle jag vilja kompensera. Min sambo är en sådan där ”helylle-kille” och skulle heller aldrig komma på tanken, men OM han skulle fundera så vet han att han har mitt fulla stöd. 🙂 Kanske jag skulle vilja vara med och leka, men det är en helt annan historia, haha. 😉

  En trevlig vecka önskar vi dig också! //Sheila

  Svara
 2. Man i Kiruna

  Hej!
  Den människa som inte tänker på sex med en annan person än sin partner, man eller kvinna, har jag svårt att tro på. Jag är helt övertygad om att vi av naturen inte är monogam. Det stora problemet är svartsjukan och fördomar. Är 43 år och släpper fördom efter fördom. Svartsjuk vill jag inte vara. Kan tänka mig sex med en man. Men….Hela mitt liv skulle rasa om det kom fram till min sambo. Skulle jag vara ärlig och berätta om min fantasi skadar det mer än vad det är värt. Ärlighet i all ära, men, ska man berätta allt? Och till vilket pris?
  100% säker, var inte det. Det kan ingen vara.
  Kram och Tack för en bra sida.

  Svara
  1. sheila Inläggsförfattare

   Det finns en viss skillnad på drömmars karaktär. En del drömmar och fantasier är en så stor del av en själv så man inte kan bortse från dem utan att gå olycklig. Som exempelvis en del har problem med på ett forum jag sitter, att de är intresserade av BDSM, ser det som en del av sig själva och att leva i en fullständig vaniljrelation är för dem att göra avkall på sig själv vilket kan vara otroligt destruktivt.
   Samma kan det vara för denna man med killsex, han kanske är bisexuell och känner att han vill få utlopp för det, han kanske ger avkall på sig själv för att göra henne nöjd och behålla ”svensson-fasaden” men så har det helt enkelt börjat pysa ut i och med att ventilen varit tvångsmässigt stängd. Att han känner att han måste gå bakom ryggen på henne. Jag försvarar inte agerandet, jag försvarar de som vågar stå för sina drömmar. Vem ska stötta och hjälpa om inte den man älskar och spenderar sitt liv med? Oavsett vilken sorts relation man lever i.. Det jag menar är alltså att det finns olika sorters drömmar och hur gärna man vill (måste) uppfylla dem. 🙂

   Svara
 3. Petter

  Det här känns som ett problem för människor som inte är 100% säkra och öppna i sina relationer.
  Jag och min fru pratar om allt och jag har varit öppen med att jag vill ha killsex, och hon är öppen med att hon vill ha tjejsex.
  Det känns lite som att folk i dag, och kanske samhället i stort har en väldigt stel och förlegad syn på förhållanden. Tanken på att leva hela sitt liv och aldrig ha sexuella fantasier om någon annan än sin partner känns lite naiv!

  MEN jag håller verkligen med dig om att killen i storyn har gått bakom sin tjejs rygg, och det är aldrig bra.

  Svara

Skriv en kommentar!