Kinky-abstinens

När jag har mens, som nu, så blir jag ofta sugen på lite knäppa saker. Jag vet inte om det beror på att jag har just mens och därför bara kan fantisera om allt jag vill göra, men fantasier finns i överflöd just denna vecka varje månad. Även kåthet, jag är aldrig så kåt som när jag har mens.

Nu känner jag för att busa ordentligt. Med lacklakanet, olja och fisting bland annat. (Önskar mensen all världens väg först såklart.) Eller oralsex i mängder, sådär intensivt så jag griper med händerna om min sambos bakhuvud och trycker mig mot hans härliga mun och tunga.
Jag får också lite underliga saker för mig som att jag vill ha lite ”grönsaks-onani”. Dvs att han hjälper mig med en gurka eller vad vi må hitta i skåp och kyl hemma. Det känner jag inte hör till vanligheterna, iallafall inte för oss.

Men det jag allra mest är sugen på är fisting, det var ett tag sedan sist nu och så snart mensen är borta är det sannerligen dags. Något som också är länge sedan, tyvärr, är fontänorgasmen. Jag minns knappt när jag hade en senast och det känns jättetråkigt. Det är inte så att jag snöat in mig på svenssonsexet, men det har varit min ”grej” den senaste tiden. Lite hårdare form av missionären som funkat alldeles utmärkt. Den har fått mig till härliga orgasmer. Nu börjar jag dock få lite abstinens efter det lite mer kinky vi brukade göra förut.

Kanske dags att slita fram handklovarna? Eller heter det handbojor? Alla säger olika tror jag..

Och ja, ett besök till en parklubb är inplanerat, förutsatt att barnvakten kan ställa upp. Det ska bli riktigt spännande!

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “Kinky-abstinens

 1. jackie o

  or those about to f*ck – we salute you. an anonymous and brutally honest blog about what every single one of us thinks of constantly – sex.

  Svara
  1. sheila Inläggsförfattare

   Klumpe gissade rätt, att vakta barnen.

   När man är småbarnsförälder kan man inte göra riktigt som man vill när man vill utan man måste ordna så någon ansvarsfull finns hemma med barnen när man åker hemifrån. Så anser iallafall jag. 🙂

   Svara

Skriv en kommentar!