I underhållnings syfte

Vi fotade lite igår, jag och sambon. Tänkte lite snabbt bara dela med mig av en godbit från den omgången.

Vi önskar att vi hade haft en bättre kamera, men detta får duga det med.

Kul hade vi, med oljor, eltejp och oralsex och jag hade för avsikt att retas lite, sätta mig på (när han ändå var naken) och kliva av nästan direkt igen. Men det var för skönt så det resulterade i en oavsiktlig snabbis i soffan. Det är dock som allra bäst när det är oavsiktligt och oplanerat sådär!

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “I underhållnings syfte

  1. MizzE

    Åh, jag har också en sådan BH, fast i lila. Den är super skön och man får så fantastiskt snygga bröst i den. Ser ut som om det gäller för dig med 😉

    Svara
  2. En man

    Wow sheila. Du ser ut att ha fantastiskt fina bröst. Om du nån gång funderar över att visa dem i någon fin bild på bloggen, tveka inte!

    Svara

Skriv en kommentar!