En vacker kvinna

Jag vill börja med att påminna om att tävlingen fortfarande är igång, skicka in bild på dig själv, din man/pojkvän/älskare/sambo och kanske är det ni som vinner!
Till och med min käre sambo verkar fundera på det, dregelfaktorn kommer vara hög!

Nu till det jag tänkte på… Jag har funderat en hel del om detta med min läggning.
Tyvärr är jag en sådan lat person att jag för enkelhetens skull gärna använder samhällets sätt och lägger in människor och ting i fack för att hålla isär och hålla koll på dem. Ofta flyttas människorna från ett fack till ett annat och kan till och med få plats i två, fyra eller fler. Hur konstigt detta än må låta. Den jag allra helst vill peta in i ett fack är mig själv, andra människor är det inte fullt lika noga med.
Ett fack jag hör hemma i är BDSM-facket, sedan dag ett har jag räknat mig som en del av den rörelsen och det känns verkligen som jag är hemma där. En varm luddig känsla sprider sig och det känns tryggt men ändå sanslöst spännande. I BDSM-facket finns det i sin tur en massa andra fack, såklart. Så otroligt många att det inte går att nämna ens en bråkdel. Men jag är ganska mild inom detta facket även om jag kan vara grov i både mun och fantasier ibland. Det beror på mina upplevelser och brist på sådana snarare än något annat tyvärr. Men att jag är mer dominant än undergiven är klart, även om också jag uppskattar en omgång av piskan ibland. En nackdel där är att min runda bakddel kan ta mycket mer smisk/pisk än jag trodde från början, bra eller dåligt?

Sedan har vi det jag tänkt på allra mest, hetero- eller bisexualiteten.
Jag har räknat mig som bisexuell en tid nu, trots att jag inte fullbordat något allvarligare än petting och hångel med en kvinna. Jag har dock alltid funderat på detta med eventuell bisexualitet, sedan jag blev sexuellt aktiv och känner mig trygg i det facket och jag har alltid haft en tanke på att utforska detta och många gånger är det kvinnor jag fantiserar om när jag onanerar. Även när jag ser på porr är det sk ”gir-on-girl” action som gäller, det och trekanter där även männen leker med varann.

I helgen fick jag dock möjligheten att gå lite längre med en kvinna. Inte vilken kvinna som helst heller utan en mycket vacker kvinna med både önskade kurvor och volanger. Vilken tur jag hade!
Det var lite nervöst i början, men tillslut rycktes både hon och jag med så under den gånga helgen spenderade vi en hel massa timmar tillsammans nakna med händer och läppar lite här och var. Vilket var en av mina fantasier. Det vi dock inte kom till var oralsexet, vilket jag hoppas jag får komma till en dag då jag riktigt kände hur gärna jag ville prova det. Men jag är även nöjd med att få känna på och i denna kvinna. Nöjd över att få leka med min tunga och mina läppar över hennes vackra bröst. En annan dag kanske annat händer, jag hoppas iallafall.
Någon onani-fantasi kan jag lova att jag fick ihop av den helgen. Mycket spänning i luften, pressade gränser jag inte trodde jag skulle röra och jag kommer aldrig glömma dessa dagar.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!