En bild jag vill se imiterad

Ja, mer bilder. Jag har en del tankar men inget som går att skriva om riktigt ännu. De är lösa moln inuti mitt huvud, svåra att få grepp om och har väldigt lite substans.

Men jag hittade den här bilden, och insåg att jag vet en vacker kvinna som borde göra en imitation av den. Eller en kopia. Eller ett återskapande. Jag vet inte riktigt vad man ska kalla det. Att göra en egen version av samma bild alltså. Det är Sibelle på PussyPower som jag skulle vilja se göra det. Jag minns hennes korta inlägg med bilden på hennes vackra rygg och rumpa, och hon har precis rätt kroppstyp för att göra en version av nedanstående bild.

Vad säger ni? Hade ni velat se henne göra en egen version av den bilden? Jag vet att jag hade gillat det.

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “En bild jag vill se imiterad

 1. pussy*power

  Åh Klumpe vilken ära! Jag ställer upp! Ett stall, ett ridspö vad mer kan vara upphetsande att visa upp sin märr-rumpa i stall miljö! Kanske en ridhjälm på för att stärka effekten. Kul idé!

  Svara
 2. CatEye

  Ja Pussypower skulle vara så fin i en sådan bild!!!

  Den vill jag också se gumman!

  Tack för en skön blogg!

  Kram C

  Svara

Skriv en kommentar!