En av Sheilas favoritbilder

Jag drömde mig runt bland lite bilder på nätet och hittade denna:

Den tog ett språng rakt in bland mina favoritbilder, det kan jag säga med gott samvete.
Jag har alltid haft något extra för det mesta som har med olika kampsporter att göra, drömmen var för några år sedan att börja en liten bana inom just kampsport. Riktigt duktig var jag, men så kom vi till en viktig grund-lektion; att falla rätt. Jag kunde för mitt liv inte falla från stående så jag fick ge upp den banan. Men jag är otroligt sugen på att ta upp det igen och bara strunta i sådant som har med fall att göra, känner jag att jag har kontroll så borde jag kunna göra det tillslut ändå. Det kan ju dessutom hjälpa så jag håller mig stående, om jag är rädd för att falla, haha!
Kampsport är sexigt, så är det bara. För att inte tala om att hon nästan ”sitter vackert”…

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “En av Sheilas favoritbilder

  1. Anneli

    Åh, den bilden har jag haft hängande i ram med andra liknande bilder ovanför sängen förut. Gillar den massvis! 🙂

    Svara

Skriv en kommentar!