Dominant i satin

När jag satt och letade bilder till mitt andra inlägg, som jag publicerade för två sekunder sedan eller något, så snubblade jag över ett par bilder som gör att jag saknar lek ännu mer…

Det hade varit så trevligt att få leva ut sina lustar igen.
Men en annan sak som gör att jag gillar dessa bilder är att det är en helt vanlig man där, han är inte biffig eller vältränad. Ser snarare ut som en student som tagit en lite större tugga än han haft för avsikt. Ni kan gissa att jag myser här..?

Jag känner något pocka på min uppmärksamhet. Kanske får jag möjlighet att ta ut frustrationerna på en väninna som är lika förtjust i att Ta smärta som jag är att Utdela den.. Haha, det vore något alldeles speciellt.

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Dominant i satin

  1. ND

    Som karl måste jag säga att det värker och bultar bara av att se dom här bilderna. Aj aj aj…

    Svara

Skriv en kommentar!