Bland annat detta med analsex

Jag har tyvärr åkt på en ordentlig förkylning, så mitt bloggande får ligga på is en stund. Men då min perversa och snuskiga sida inte ligger på latsidan oavsett hur sjuk jag är (bortsett från de gånger jag haft magsjuka) kan jag inte hålla mig från Klumpesnusk och andra bloggar i liknande tappning. Inte heller från funderingar och fantasier som hör min perversa sida till.
Vi har en del på gång, jag och sambon. Bland annat ser vi fram emot att få recensera ett spel vi fått hemskickat av Intimera, Monogamy. Vi har pratat med ett par en tid, haft en ”date” hos dem och en här hemma hos oss och funderingen är om vi inte kan recensera det tillsammans alla fyra, även om det står att det är för två spelare. Annars har vi ju även Förspelet (som det i länken men i äldre tappning) som vi kan spela. Det beror ju på hur bråttom man vill ha.

Sedan ser jag själv fram emot att recensera en underlig rosa tingest jag fått hem från Lustjakt. Den är otroligt annorlunda att bara ta i så den kan nog kännas riktigt härlig att leka med. Nackdel för mig tror jag är den där lilla analstimuleringen den har. Jag är inte så anal, inte i ordets mer sexuella bemärkelse iallafall, haha. Jag säger inte nej till analsex men jag ber heller inte om det. Jag ogillar fingrar i baken, om det inte är latexklädda sådana, då är vi mer inne på doktorslekar och sådana går jag helt klart igång på.
På tal om fingrar i baken så har jag länge undrat vad det är som gör karlar så intresserade av detta? Vid bakifrån till exempel, ytterst få män har kunnat hålla sig från att köra in tummen i analen på mig och totalt förstöra en av de bästa ställningarna jag vet! Då dör det för mig och de får göra klart utan mig. Min sambo har som tur är aldrig gjort så, det har alltid funnits en antydan till att han vill ha analsex och jag har då kunnat tömma och vara beredd rent psykiskt, alltså har jag haft det ganska skönt. Men då det inte ger mig något direkt har vi helt enkelt valt att inte ha så mycket analsex. Denna man går alltså igång på att jag har det skönt, vilken otrolig tur jag har!

Många män tycker också om fingrar i baken, dildos eller pluggar också för den delen. Det har jag inte heller något emot, så länge jag får ha latexhandske på om jag ska föra in något eller några fingrar. Jag fick ett tag för mig att så gott som alla män går igång på prostatastimulans, så jag var tvungen att testa, nyfiken i en strut som jag är. Sambon fick ställa upp och bevisade att jag hade fel. Han grimaserade, blev otroligt avtänd och fick inte ens upp den! Det är enda gången han inte fått upp den och det experimentet avslutades raskt. Jag fick locka honom lite men tillslut fick jag mig även den kvällen.

Nu ska jag dock försöka kurera mig och innan jag loggar ut ska jag passa på att slå ett slag för vår tävling.
Glöm inte att skicka in din/era bilder!
Det finns alldeles för lite bilder för sådana som mig att titta på, det vill säga kvinnor som tänder på ”riktiga män”.

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “Bland annat detta med analsex

 1. Sex In Stockholm

  Den lilla rosa saken (Fabulous multi pink) är ju helt fantastisk.. Underbart material och riktigt riktigt skön!!! Hoppas du gillar den så som jag gjorde 😉

  Svara
 2. A

  Haha herregud man kan ju inte bara köra in något där utan att kolla läget först!!! Jag har lyckligtvis aldrig råkat ut för något liknande, men det skulle inte direkt spela någon roll om jag skulle tycka att det vore skönt eller inte, problemet är ju att man inte frågar först! Jag menar inte att man måste fylla i ett analkontrakt, men nog kan man kosta på sig att börja lite försiktigt och vara lyhörd nog att fatta ett nej även om det inte är outtalat?

  Svara
 3. A

  ”Även om det inte är uttalat” menar jag såklart. Jag blir så upprörd att jag inte kan skriva ordentligt.

  Svara
 4. Prpf

  Jag har dessvärre varit med om det, och det förstör det där lockande pirriga med att pilla på analen.. Innan det går för killen, så trycker han in två tummar i min stjärt. Aj. Dubbelaj.

  Skulle det förhöja känslan för honom? Då kan han väl köra in tummen i sin egen rumpa…

  Svara

Skriv en kommentar!