Samt mina önskningar för 2010

Jag blev inspirerad av Klumpes inlägg om vad han önskade för 2010.
Då jag har ett visst kontrollbehov kräver mina dagar planering för att jag inte ska känna mig rotlös och irriterad. Detta blandat med en hel massa drömmar resulterar i en viss planering inför framtiden, det som håller mig flytande. Det som rycker upp mig när jag känner mig lite låg.
Så jag har en hel del önskningar, bland annat:

1. Att vårda mina relationer. Både med sambon och med mina vänner. Jag ska försöka träffa dem oftare och försöka visa tydligare hur mycket de betyder för mig. Detta ska jag inleda idag med att skriva ett handskrivet brev till en väninna, några månader sent, men jag ska bättra mig i år. I min relation till min sambo ska jag ta mer initiativ, det kämpar jag fortfarande bitvis med, trots att jag vet hur mycket han uppskattar när jag gör det. Det nya året började med att han tog initiativet till en kärleksakt inatt, ni ser, bättring krävs!

2. Att ägna mer tid åt mig själv. Stort som litet, en ny tröja jag inte skulle unna mig annars, ett träningspass eller ett fotbad medan jag läser till diverse tentor. Vårda relationen till mig själv alltså. Påvisa att den respekt, den kärlek och den ärlighet jag förtjänar är något jag faktiskt kan kräva. Att investera i sig själv är alltid positivt.

3. Att ta mig mer ”Sheila-tid” och skriva här, porrsurfa, undersöka och låta nyfikenheten flöda fritt i en större utsträckning än jag gjort denna höst/vinter.

4. Att hitta en kvinna att utforska min bisexuella sida med, det har varit lite si och så med den saken i det sista. Jag fann en intressant kvinna, men hon blev mer en vän än en älskarinna och detta kändes helt naturligt så den sexuella biten fick stå åt sidan, förutom sporadiska flirtar och antydningar hit och dit ibland, till min stora förtjusning.

5. Att lyckas med ännu ett år i utbildningens tecken. Jag är tydligen inte så dum som jag trodde från början, detta har visat sig i betyg jag kunnat skryta om och denna trend vill jag ska lysa igenom även under 2010.

6. Att påbörja min bok. Jag har under många år haft en bok i huvudet som pockat på uppmärksamhet, men det har aldrig blivit av, inte ens när jag hade kontakt med ett förlag som var villig att ge ut den om jag bara fick den på pränt. Så nu ska jag ta mig i kragen och börja iallafall, säger dock inget om ett visst antal sidor per vecka eller så, det får bli som det vill med det. Bara jag kommer igång så…

7. Att prova något nytt. Inom det sexuella har jag inte så mycket kvar att prova, haha, men kommer det fram något nytt ska jag alltså inte vara rädd för att prova.

8. Att fortsätta med ett intressant och ständigt givande samarbete med min käre coblogger Klumpe. Att läsa hans inlägg med lika stort intresse och kanske öka lite på antalet diskussioner oss emellan för att råka på nya och spännande ämnen att fundera på och skriva om. Kanske fler där vi tycker helt olika? Framför allt visa framfötterna och även här ta mer plats tillsammans med ett större ansvar för sidan. Stötta och assistera Klumpe samt ta egna beslut om sådant jag vill ändra eller komplettera med.

9. Att recensera fler häftiga och mysiga leksaker från våra kära sponsorer. Vi har mer än en recension färdig efter en helkväll i soffan med nya leksaker för både mig och sambon. Fler vill vi absolut det ska bli under 2010!

10. Att göra nödvändiga renoveringar i mitt liv. Rent praktiskt ska det byggas ett till rum och fräschas upp. Känslomässigt är det vissa tankar och beteenden som ska bort, vissa relationer ska uppdateras eller kasseras. Energivampyrer ska till återvinningen och damm ska magiskt städas bort.

Ett nytt år, en chans att skapa och ändra till det bättre, med en ny känsla i ryggen.
Bäst att ta tillfället i akt anser jag.
Nu ska jag sätta mig och skriva ett långt brev till min väninna.

Gott nytt år kära läsare!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!